eToro sin logo

eToro har over 13 millioner brukere fra mer enn 140 forskjellige land, der alle har muligheten til å dele sine porteføljer og kopiere andre investorer helt gratis. eToro har en nyhetsstrøm som alle andre sosiale nettverk og er verdens ledende innenfor sosial trading.

eToro Anmeldelse

Rangering
5/5

Fordeler

Ulemper

CFD-er er komplekse aktiva og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 75% av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko. Du må være 18 år for å opprette konto på eToro, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning. Annonse/Reklame

Om eToro

eToro ble lansert som RetailFX tilbake i 2007 i Israel. Allerede i 2010 kunne man se på, følge og kopiere andre suksessrike investorer sine porteføljer. Dette er en av funksjonene som har gjort eToro så velkjent rundt om i hele Verden. eToro har vært en pionér innen Bitcoin handel via CFD’er, men i Februar 2017 la eToro endelig til Ethereum og mange andre kryptovaluta.

Hovedkontoret til eToro er fortsatt i Tel Aviv, Israel, men de har nå kontorer som er juridisk registrert i Storbritannia, Australia, Kina, og Kypros. Les mer om eToro sine lisenser og reguleringer lengre nede.

Er det sikkert og trygt å handle på eToro?

Det korte svaret er ja det er helt trygt å investere på eToro for personer fra Norge. eToro har både sikkerheten og lisenser i orden, og de tilbyr kundeservice døgnet rundt på handelsdager. Selvom eToro er helt trygt så betyr ikke det at du ikke må gjøre dine oppgaver for å holde det slik, og med det mener vi å alltid bruke tofaktorautentisering og sjekke sikkerhetsikoner i nettleseren din før du begynner å investere. Alle personopplysninger hos eToro er sikret med SSL-kryptering.

Det er ikke alle kryptoforhandlere som har regulerte plattformer, men alle kryptoforhandlere som vi har anmeldt her på EthereumNorge er autorisert og regulert av selskaper som gjør at personer fra Norge kan føle seg helt trygge når de benytter seg av ett av selskapene vi har anmeldt. Du kan lese alle våre kryptoforhandler anmeldelser ved å trykke på knappen under.

Du kan føle deg helt trygg på eToro

eToro er en global forhandler som har forskjellige lisenser i alle verdens deler slik at alle personer rundt i verden som handler hos eToro kan føle seg helt sikker og trygg. Grunnen til at eToro har så mange forskjellige lisenser og er regulert av så mange er rett og slett på grunn av at du som kunde skal føle at du har alle rettighetene dine ivaretatt uansett hvor i verden du befinner deg. Det er veldig viktig at forhandleren du velger deg ut for å kjøpe dine første Ethereum eller investere hos er regulert av ett organ som følger EU regler. 

eToro er regulert av Financial Conduct Authority (FCA) og Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC), og de har lisenser fra både FCA og CySEC til å tilby sine tjenester i stater som er medlem av EØS. Så dette er de to lisensene som ivaretar personer fra Norge hos eToro.

eToro sine 4 lisenser

Europa

eToro er regulert gjennom CySEC i Europa. CySEC står for Cyprus Securities and Exchange Commission og CySEC er det finansielle reguleringsbyrået på Kypros. Siden Kypros er ett EU land kan du føle deg ivaretatt her siden de følges av EU lover.

USA

I USA er eToro regulert av FinCEN som betyr Financial Crimes Enforcement Network og er et byrå for det amerikanske finansdepartementet som samler inn og analyserer informasjon om finansielle transaksjoner. Dette er strenge reguleringer.

Storbritannia

I Storbritannia blir eToro regulert av FCA som står for Financial Conduct Authority som er ett finansielt reguleringsorgan i Storbritannia. De opererer faktisk uavhengig av den britiske regjeringen, men opprettholder integriteten til finansmarkedene i Storbritannia.

Australia

I Asia er det Australian Securities and Investments Commission (ASIC) som regulerer eToro. Det er ikke mange kryptoforhandlere som har så mange forskjellige lisenser som eToro har. Uansett hvor du befinner deg i verden er eToro regulert i den verdensdelen.

Hvordan registrere seg på eToro

For å opprette en ny bruker på eToro må du være fylt 18 år, akkurat som med alle andre kryptoforhandlere EthereumNorge har skrevet om tidligere. Du kan enkelt opprette en ny bruker på eToro for å fullføre verifiseringen på ett senere tidspunkt. Som med mange andre kryptoforhandlere så kan du bare sette inn ett begrenset beløp frem til du har verifisert din konto. Om du ønsker å opprette deg en konto på eToro kan du trygge boksen under for å komme til eToro registering.

CFD-er er komplekse aktiva og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 75% av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko. Du må være 18 år for å opprette konto på eToro, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning. Annonse/Reklame

Steg 1 - Registrer deg på eToro

Det første du må gjøre når du skal lage deg en ny bruker på eToro er å fylle inn ett ønsket brukernavn, epost, og ett sterkt passord. Etter du har fylt inn disse feltene og huket av at du godkjenner vilkårene til eToro blir du tatt videre til registrering av personalia.

Registreringsboksen på eToro
Slik registrerer du en ny bruker på eToro

Etter du har registrert all personalia på eToro har du nå klart å opprette en ny bruker, men for å benytte deg av alle fordelene på eToro-plattformen må du verifisere kontoen din først ved å laste opp identitetsbevis og adressebevis.

Steg 2 - Verifiser identiteten din

Som skrevet over må du verifisere kontoen din før du kan benytte deg av alle tjenestene til eToro. For å fullføre kontoverifiseringen på eToro må du laste opp identitetsbevis og adressebevis. (Du kan bruke eToro appen til å skanne dokumentene dine direkte til plattformen).

Det kan være greit å merke seg at verifiseringsprosessen kan ta noen dager, og du kan følge verifiseringsstatusen din inne på eToro plattformen. Når du har fullført verifiseringen er du helt klar for å benytte deg av alle de gode tjenestene eToro tilbyr.

Steg 3 - Bli kjent med plattformen

Når du har fullført verifiseringen på eToro er du klar for å ta i bruk denne plattformen som tilbyr ett hav av investeringsmuligheter, samtidig som du har muligheten å se hva andre investorer har investert i helt gratis. EthereumNorge anbefaler at du tar deg god tid til å gjøre deg godt kjent med eToro sin plattform før du eventuelt velger å sette inn ekte penger.

eToro sin handelsplattform
eToro sin handelsplattform

Vi minner på at det er faktisk mulig å opprette en demobruker på eToro slik at du kan prøve ut alt plattformen har å tilby før du registrerer deg og setter inn ekte penger. Plattformen til eToro er faktisk utrolig nybegynnervennlig og alt er veldig oversiktlig, bruk gjerne ett par minutter på å klikke deg litt rundt på plattformen og du vil fort få oversikt over alt de har å tilby.

Steg 4 - Gjør ditt første innskudd

Når du har opprettet en konto på eToro og har fullverifisert kontoen din er du klar for å gjøre ditt første innskudd. Det er utrolig enkelt å sette inn penger på eToro. Du trykker enkelt på “sett inn penger” og velger din foretrukket betalingsmetode og deretter setter du inn ønsket beløp. Som bildet viser under kan du benytte deg av kredittkort, Rapid Transfer, Nettbank, PayPal, Skrill og vanlig bankoverføring når du skal gjøre ett innskudd på eToro.

Innskudds alternativer på eToro
Forskjellige innskudd alternativer på eToro

Når du har valgt foretrukket betalingsmetode og har fått satt inn ønsket beløp er du nå helt klar for å investere på eToro.

Steg 5 - Nå er du helt klar for dine første investeringer på eToro

Når du har fått satt inn penger på eToro kan du enkelt med få trykk velge å investere i mer enn 2000 forskjellige investeringsobjekter og det står heller ikke på mangel av funksjoner du kan benytte deg av på eToro sin plattform. Her får du tilgang til SocialTrading & CopyTrading helt gratis og det gir deg mulighet til å se hva andre investerer i og faktisk kopiere andre. Du kan også delta i diskusjoner med andre investorer på det som har vokst seg frem til å ha blitt en av de største sosiale handelsplattformene.

eToro har ett enormt produktutvalg

Hos eToro kan du investere i Ethereum og virkelig benytte deg av ett enormt utvalg av investerings muligheter. eToro har en utrolig oversiktlig og brukervennlig markedsplass for personer som er helt ny innenfor investering og her finner du enkelt frem. Faktisk så tilbyr eToro over 2000 forskjellige investeringsmuligheter og inne på selve markedsplassen til eToro kan du velge mellom forskjellige produktene;

 • Kryptovaluta
 • Akjser
 • Råvarer
 • Indekser
 • Valuta
 • ETF’er

Du finner nesten ingen andre kryptoforhandlere som har ett så stort utvalg av forskjellige investeringsmuligheter som det eToro tilbyr. Ikke bare tilbyr de ett enormt produktutvalg å investere i, men eToro er også verdens ledende innenfor CopyTrading, CopyPortfolios, og er verdens første sosiale handelsplattform. Her har du mulighet til å se hva andre suksessrike investorer har investert i porteføljen sin og du kan faktisk kopiere andre sine porteføljer helt gratis. Les alt som CopyTrading og den sosiale handelsplattformen til eToro lengre nede i anmeldelsen.

eToro har også utrolig gode og nyttige analyseverktøy som du kan benytte deg av helt gratis og de har en glimrende nyhetsfeed hvor du kan se hva andre handler og delta i en offentlig nyhetsstrøm som er fulgt opp av diskusjoner. eToro er blitt omtalt som investeringsverdens svar på Facebook med over 10 millioner brukere fra over 140 forskjellige land er dette en av verdens største sosiale investeringsplattformer.

Hvilken Kryptovaluta har eToro tilgjengelig for kjøp og salg?

Bitcoin handel via CFD-er har vært tilgjengelig på eToro helt siden 2013, mens Ethereum og andre typer kryptovaluta først kom til eToro i Februar 2017. Men nå i Februar 2020 kan du faktisk handle hele 23 forskjellige kryptovaluta hos eToro. Her kan du se en liste av alle kryptovaluta som er tilgjengelig for kjøp og salg hos eToro;

 • Ethereum (ETH)
 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • XRP (Ripple)
 • Litecoin (LTC)
 • Dash (DASH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Cardano (ADA)
 • Compound (COMP)
 • Chainlink (LINK)
 • Uniswap (UNI)
 • Decentraland (MANA)
 • IOTA (MIOTA)
 • XLM (Stellar)
 • EOS (EOS)
 • NEO (NEO)
 • Tron (TRX)
 • ZCash (ZCASH)
 • Binance Coin (BNB)
 • Texos (XTZ)
 • Yearn.finance (YFI)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Aave (AAVE)
 • Stadig flere kryptovaluta blir lagt inn på eToro.

På eToro kan du kjøpe dine første Ethereum samtidig som du har mulighet til å kjøpe andre typer kryptovaluta, eller du kan investere i andre markeder hos eToro. Du har faktisk muligheten til å stake Cardano (ADA) og Tron (TRX) hos eToro. Vi har skrevet alt du trenger å vite om staking av Cardano og Tron på eToro lengre nede i anmeldelsen.

eToro legger stadig inn nye kryptovaluta for kjøp og salg, og du kan nok forvente å finne langt flere enn 23 kryptovaluta tilgjengelig hos eToro innen kort tid. Vi i EthereumNorge vil prøve å holde listen av hvilken kryptovaluta som er tilgjengelig på eToro oppdatert til en hver tid.

Kjøp dine første Ethereum på eToro

Personer i Norge kan trygt kjøpe sine første Ethereum på eToro. Helt tilbake siden 2013 har du kunne handlet kryptovaluta på eToro, men det var ikke før i Februar 2017 at du kunne handle Ethereum på eToro. Dette er en trygg og sikker kryptoforhandler for norske kunder som tilbyr kjøp og salg av Ethereum

Når du handler Ethereum på eToro betaler du ett handelsgebyr når du kjøper Ethereum og på eToro er dette spredningen på Ethereum som er avgiften du betaler når du kjøper kryptovaluta. Om du kjøper Ethereum på eToro har den en spredning på 1.90%, og det blir da gebyret du betaler for å kjøpe Ethereum på eToro.

eToro har ett enormt utvalg av aksjer

På eToro kan du faktisk kjøpe og selge mer enn 800 forskjellige aksjer. Her finner du alle de største aksjene i verden, enten aksjen er fra Europa, Asia, Afrika, USA, Sør-Amerika, eller Australia. Listen under viser noen av de mest populære aksjene som er tilgjengelig på eToro.

 • Tesla
 • Netflix
 • Microsoft
 • Facebook
 • Apple
 • Nike
 • Amazon
 • Alibaba
 • Walt Disney
 • Google
 • Manchester United
 • Nintendo

Når du investerer i en aksje på eToro ved å åpne en KJØP-posisjon (lang) uten giring, vil det si at aksjen kjøpes og eies i ditt navn. Dette er den mest vanlige måten å handle aksjer på eToro. Noen selskaper som tjener mye penger betaler gjerne ett utbytte til aksjonærene som tilsvarer ett fast beløp per aksje (for eksempel BWLGP). Hver aksje blir påvirket av ulike hendelser i markedet og kan fort stige opp eller ned i pris på kort tid. Dette skjer ofte ved store kunngjøringer eller at det skjer en stor endring i markedet.

eToro tilbyr også CFD handel på aksjer, noe som gir deg flere funksjoner som at du kan åpne SELG-posisjoner (short), bruke giring og i tillegg kunne kjøpe fraksjonsaksjer. Det vil si at du kan investere så lite som 1000 kroner i en aksje som koster for eksempel 7000 kroner.

ETF handel er tilgjengelig på eToro

ETF betyr “Exchange Traded Funds” som oversettes til børshandlede indeksfond på godt norsk. Den første ETF’en ble notert i Canada i 1989, og har vært tilgjengelig i Norge siden 2005. Dette er ett veldig populært investeringsobjekt i Norge siden det er lav risiko og eksperter har satt sammen aksjene i fondet. Det betyr at om du ønsker å kjøpe aksjer/investere, men du har ikke peiling eller tid til å sette deg inn i hvordan ting fungerer er gjerne ett børsnotert fond ett yndig investeringsobjekt. Ikke bare er investering i fond for nybegynnere, men også drevne investorer investerer i børsnoterte fond.

Du kan investere i børshandlede fond på eToro, faktisk har eToro 255 forskjellige børsnoterte fond du kan investere i tilgjengelig. eToro tilbyr mange forskjellige måter å investere i børsfond på. Som for eksempel KJØP-posisjon (lang) uten giring, som betyr at børsfondet kjøpes og eies i ditt navn. Du kan også benytte deg av flere forskjellige investeringsmuligheter med CFD handel, da kan du igjen SELGE-kort (short), bruke giring, og i tillegg kjøpe friksjonsaksjer. Det vil si at du kan investere for eksempel 2500 kroner på eToro i en ETF som egentlig koster 5000 kroner.

Invester i Indekser hos eToro

På eToro kan du faktisk investere i indekser fra rundt om i hele verden. Indekser er kort forklart de mest omsatte aksjene fra vært land eller region. På eToro kan du investere i alle indeksene som listen under viser.

 • AUS200
 • China50
 • DJ30
 • ESP35
 • EUSTX50
 • FRA40
 • GER30
 • HKG50
 • ITA40
 • JPN225
 • NASDQ100
 • SPX500
 • SUI30
 • UK100
 • USDOLLAR
 • Flere vil nok komme

De første bokstavene i hver indeks indikerer hvilket land det er snakk om, mens tallet bak viser antall børsnoterte selskaper i indeksen. For eksempel så står AUS200 for Australia og denne indeksen følger verdien av Australias 200 største børsnoterte selskaper. Denne listen av selskaper blir med jevne mellomrom re-balansert slik at gamle selskaper som ikke møter kravene lengre blir erstattet av nye som møter alle kravene.

Du kan kjøpe vanlig valuta på eToro

Valuta investeringer er tilgjengelig på eToro og valutamarkedet er faktisk det største markedet i verden. Valutamarkedet har en handelsomsetning på ca.5 billioner USD daglig (1 billion=1000 milliarder), men dette er også ett ekstremt volatilt marked der endringene skjer på sekunder. eToro tilbyr 52 forskjellige investeringsmuligheter når det kommer til valuta investering.

Valutakursen blir vanligvis mål i veldig små enheter som kalles “pips” og det tilsvarer 0.0001, og det kreves ofte mye kapital for å få en merkbar fortjeneste. Derfor tilbyr de fleste forhandlere girede transaksjoner med en fast ratio, om det er en ratio på 1:100 for eksempel betyr det at når du investerer for 10 kroner så låner plattformen deg ytterlige 990 kroner. Giret kan medføre store tap, siden tapene også blir giret.

eToro er perfekt for å investere i råvarer

Med så mange forskjellige investerings alternativer å velge mellom på eToro er det ikke mangel på investeringsmuligheter når det kommer til råvarer på eToro. Råvarer har lenge vært ett populært investerings marked for personer i Norge. Faktisk så er råvarehandel en av de eldste formene for handel i verden og har foregått i tusenvis av år.

 • Gull
 • Olje
 • Sølv
 • Naturgass
 • Sukker
 • Platinum
 • Kopper
 • Bomull
 • Palladium
 • Kakao

På eToro blir all handel av råvarer solgt som CFD’er. Med CFD handel det mulig å selge posisjoner (short), du kan også utføre girede handler og fraksjonseierskap. Det vil si at på eToro kan du for eksempel investere 1000kr i gull, selv om den minste enheten koster 10.000kr. Dette gjør investering i råvarer utrolig enkelt på eToro.

eToro portefølje og overvåkningsliste

Hos eToro samler du alle dine investeringer på en og samme portefølje. Her får du full oversikt over alle investeringer du har gjort og kan bruke diverse analyserings verktøy til å se litt forskjellig informasjon angående investeringene dine. Det er ikke mange kryptoforhandlere som lar deg investere i så mye forskjellig i en og samme portefølje som det eToro tilbyr. Plattformen til eToro er veldig oversiktlig som igjen gjør den til en veldig brukervennlig plattform for nybegynnere i investering, men den tilbyr samtidig kompliserte analyse verktøy.

Du har også muligheten til å lage overvåkningslister hos eToro, dersom du er veldig usikker på om du skal investere i Ethereum eller noe annet hos eToro kan du legge det inn på en overvåkingsliste slik at du kan følge med å vurdere om dette er noe du ønsker å investere i. Dette fungerer akkurat som en ønskeliste der du kan legge inn akkurat det du vil for å kunne overvåke de lett oversiktlig fremover og deretter ta en beslutning om du vil investere eller ikke.

Priser og avgifter hos eToro

Her kan du se alle priser og avgifter rundt Ethereum og annen kryptovaluta på eToro. Finn ut hvor mye eToro tar i handelsgebyr og overføringsgebyr når du handler og overfører kryptovaluta. I tillegg får du full oversikt over innskudd og uttaksgebyrer på eToro for personer fra Norge.

Handelsgebyr på Ethereum og annen kryptovaluta på eToro

eToro skiller seg litt ut fra andre forhandlere når det kommer til pris på å handle Ethereum og annen kryptovaluta. Når du handler kryptovaluta hos eToro er spredningen det eneste handelsgebyret du betaler for og listen under viser hva eToro tar i spredning når du kjøper dine første Ethereum eller andre typer kryptovaluta.

De eneste handelsgebyrene som belastes av eToro er spredningen, som beskrevet i listen under.
 • Ethereum: 1.90% 
 • Litecoin: 1.90% 
 • XRP: 2.45%
 • Bitcoin: 0.75%
 • Bitcoin Cash: 1.90%
 • Dash: 2.90%
 • Ethereum: Classic 1.90%
 • Cardano: 2.90%
 • IOTA: 4.50%
 • XLM: 2.45%
 • EOS: 2.90%
 • NEO: 1.90%
 • TRON: 3.50%
 • ZCASH: 3.50%
 • Binance Coin: 2.45%

Spredningen er det du betaler i handelsgebyr når du kjøper og selger Ethereum og annen kryptovaluta på eToro. Dette gjør ikke nødvendigvis handelen billigere enn andre plasser som gjerne har en fast % avgift på kjøp og salg av kryptovaluta, men det er iallfall ett veldig lett avgift system å forholde seg til når du investerer på eToro. Det er kun når du handler kryptovaluta du må betale ett handelsgebyr, om du investerer i aksjer eller råvarer på eToro er dette faktisk helt kurtasjefritt og du betaler ingenting i avgift når du investerer i aksjer eller råvarer.

Overføringsgebyr for Ethereum og annen kryptovaluta

Når du utfører en krypto overføring på eToro medfører det ett gebyr for kryptovalutatransaksjoner, og dette er ikke ett fast beløp, men varierer fra hver blokkjede leverandør. Tabellen nedenfor viser alle de forskjellige overføringsgebyrene som følger med Ethereum og de andre kryptovalutaene på eToro.

Liste over alle overføringsgebyr for kryptovaluta på eToro
Krypto Minimum Uttaksbeløp Gebyr
Ethereum 0.26 ETH 0.006 ETH
Bitcoin 0.008 BTC 0.0005 BTC
Litecoin 0.68 LTC 0.001 LTC
XRP 25 XRP 0.25 XRP
Bitcoin Cash 0.18 BCH 0.001 BCH
Stellar XLM 534 XLM 0.01 XLM

Innskuddsgebyr

Hos eToro betaler du faktisk ingenting i innskuddsgebyr når du setter inn penger for å investere i Ethereum eller andre kryptovaluta, men alle innskudd som blir gjort på eToro blir utført i USD. Derfor må enhver annen valuta veksles og det kan da påløpe ett vekslingsgebyr, men eToro selv tar ingen gebyrer for innskudd.

Uttaksgebyr

Når du skal utføre ett uttak, tar eToro et lite fast gebyr for å kunne dekke noen av omkostningene som internasjonale pengeoverføringer medfører. Minstebeløpet du kan ta ut fra eToro er på 30 dollar (250kr). Det faste gebyret som medfølger på uttak er 5 dollar (42kr).

Prøv Social Trading på eToro

Se andre sine porteføljer og kopier suksessfulle investorer helt gratis på eToro

CopyTrading - eToro sin mest populære funksjon

eToro klubb

Med eToro klubb får du en bedre investeringsopplevelse med eksklusive medlemstilbud. Det finnes 6 forskjellige medlemskapsnivåer der du får flere privilegier etter hvert som du går opp i nivåer. Under kan du lese hva de forskjellige medlemsnivåene gir av fordeler og du kan se tabell av alle privilegier det er mulig å få med eToro klubb.

Bronze

Silver

Silver-medlemmer får eksklusiv tilgang til inngående markedspresentasjoner, databaserte CopyPortfolio-er og en egen kundesuksessagent for maksimal utnyttelse av klubbtilbudene. Medlemmer bosatt i Storbritannia og eurosonen kvalifiserer for et eToro debetkort senere i år (2021).

Gold

Gold-medlemmer får de samme tilbudene som Silver-medlemmer. Dette inkluderer tilgang til direktesendte nettpresentasjoner, pluss våre eksklusive ekspertoppdateringer med markedsanalyse.

Platinum

Platinum-medlemmer får det samme som Gold, pluss andre fordeler: Fritak fra uttaksgebyrer, gratis tilgang til en førsteklasses digital publikasjon og eksklusiv tilgang til håndplukkede partnerapper og plattformer designet for å hjelpe medlemmer med å fatte trygge, betimelige og velinformerte investeringsbeslutninger.

Platinum+​

Platinum+-medlemmer får alle fordeler og tjenester fra de andre nivåene, pluss eksklusiv tilgang til spesielle sports- og kulturarrangementer og mye mer.

Diamond

Diamond-medlemmer har tilgang til det mest eksklusive tjenestenivået vårt og får alt det ovennevnte pluss gratis tilgang til førsteklasses digitale publikasjoner, fritak for valutagebyrer og personlige Zoom-møter med sin egen kontoadministrator. Diamond-medlemmer blir også invitert til å delta i eToros prestisjefylte Diamond Gala-arrangementer. På grunn av COVID-19 har dessverre alle live-arrangementer blitt utsatt.

Klubb Silver Gold Platinum Platinum+ Diamond
Club-dashbord
Daglig markedssammendrag
Live webcaster
Ekslusive, databaserte CopyPortfolios
Ekslusivt debetkort
Livechat med kundeservice
Krypto staking 85% 85% 85% 90% 90%
Dedikert kundebehandler
Markeds analyse
Delta Pro Investment Tracker
Ingen uttaksgebyrer
Trading Central forsknings og analyseplattform
Rabatter eller fritak for valutagebyrer
Wall Street Journal abonnoment
Invitasjon til de mest høythengende bransjearrengementene
Billetter til håndplukkede sportsbegivenheter
Tilgang til ledende, digitale finanspublikasjoner
Premiumtilgang til ledende, digitale finansapublikasjoner
Invitasjon til et arrengement for Diamond-medlemmer

Innskudd og uttaksmetoder du kan benytte deg av på eToro

Innskudd og uttak på eToro er en veldig enkel prosess for personer fra Norge. Hos eToro betaler du faktisk ingenting i innskuddsgebyr når du setter inn penger, men alle innskudd som blir gjort på eToro blir utført i USD. Derfor må enhver annen valuta veksles og det kan da påløpe ett vekslingsgebyr, men eToro selv tar ingen gebyrer for innskudd. Uttak medfører ett fast gebyr på 5 USD.

Innskudds metoder

Du kan velge mellom en god del betalingsmetoder når du skal utføre ditt første innskudd på eToro. En ting som kan være greit å merke seg når det kommer til innskudd på eToro er at første gang du utfører ett innskudd må det være på minimum 200 USD og etter dette vil det synke til 50 USD når du skal sette inn penger. Du kan velge mellom Kredittkort/betalingskort, Rapid Transfer, PayPal, Nettbank (Trustly), Bankoverføring, og etter du har utført første innskudd vil også Skrill være ett alternativ.

Oversikt over betalingsalternativer på eToro
Forskjellige betalings alternativer som er tilgjengelig på eToro

Om du benytter deg av kredittkort/betalingskort vil innskuddet ditt bli kreditert eToro kontoen din i løpet av få minutter, og du vil få beskjed via epost dersom innskuddet ditt blir avvist.

Med så mange forskjellige betalingsalternativer som passer så godt for personer fra Norge kan vi fastslå at eToro er en utrolig god plass å investere for nordmenn generelt. Om det er kun kryptovaluta du ønsker å handle, finnes det nok bedre kryptoforhandlere, men om du ønsker å samle alle investeringer på en og samme plass (som aksjer, råvarer, fond, og kryptovaluta) er eToro i en egen særklasse når det kommer til produktutvalg innenfor investering.

Uttaks metoder

Om du har en av de 3 høyeste medlemskapsnivåene på eToro betaler du faktisk ingenting i uttaksgebyrer fra plat, plat+ og diamond, men om du ikke har oppnådd noen av disse medlemskapsnivåene betaler du ett fast lite uttaksgebyr på 5 dollar (ca 41kr). I listen under kan du merke deg de viktigste punktene under uttak på eToro;

 1. Først må du ha verifisert kontoen din
 2. Minste uttaksbeløp er på 30 dollar.
 3. Om du ikke har platinum eller diamond medlemskap (gratis) er uttaksgebyret 5 dollar.
 4. Du blir varsel via epost når eToro har behandlet uttaket.
 5. Så lenge uttaket er “under gjennomgang”, har du faktisk mulighet til å avbryte det via porteføljen din. Trykk på det blå historikkikonet og deretter “Avbryt” om du ønsker å kansellere uttaket.

Når du skal utføre ett uttak på eToro blir midlene du tar ut sendt til samme konto som du tidligere brukte til innskudd. Utbetalinger gjennomføres etter følgende prioritet Kredittkort -> PayPal -> Bankoverføring.

Følg disse fire stegene for å utføre ett uttak på eToro
 1. Enkelt trykk på fanen “Ta ut penger” i menyen på venstre side.
 2. Oppgi beløpet du ønsker å ta ut i USD
 3. Fyll ut det elektroniske uttaksskjemaet som kreves.
 4. Klikk til slutt på “Send”

Tilbyr eToro staking av Ethereum eller annen krytovaluta?

Ja, du kan stake kryptovaluta på en helt utrolig enkel måte hos Etoro, men de tilbyr bare staking av to typer kryptovaluta. Desverre så tilbyr ikke eToro staking av Ethereum enda, men vi håper de lager en eller annen form for stakingpool slik at brukerne billig kan få staket Ethereum. Per dags dato (10.02.2021) kan du stake Cardano (ADO) og Tron (TRX) hos eToro, men her kan du også forvente å finne mange flere staking alternativer å velge mellom blandt kryptovaluta med tiden som kommer.

Hvordan fungerer staking på eToro

Staking av kryptovaluta på eToro er en veldig enkel prosess. Kort forklart så minner det veldig om å sette inn penger i banken for og så motta renter på pengene du satt inn. Det fungerer ganske likt når du kjøper enten Cardano (ADA) eller Tron (TRX), så utfører eToro hele staking prosessen for deg. Du mottar mer av kryptovalutaen du eier i belønning hver måned uten å måtte gjøre noe som helst. Staking prosessen hos eToro forklart i tre enkle steg;

 1. Hver dag blir det tatt et snapshot av hver brukers beholdning kl.00:00 GMT. Dette vil da vise alle kvalifiserte staking enheter.
 2. I slutten av hver måned blir den totale summen av alle snapshots i løpet av måneden delt på antall dager for å finne den gjennomsnittlige summen per dag.
 3. Den daglige gjennomsnittlige summen er grunnbeløpet som brukes for å beregne hver brukers månedlige belønning. Den månedlige utbytteprosenten per kryptovaluta varierer og beregnes ut i fra hvilken nivå du har på klubb medlemskapet ditt hos eToro.

Vi i EthereumNorge synes at denne staking funksjonen hos eToro er helt perfekt om du ønsker å investere i Cardano eller Tron siden det er så enkelt, trygt, og helt problemfritt. Om du har tenkt å kjøpe kryptovaluta for å investere i over lengre tid er staking en perfekt metode å bruke, siden beholdningen din stiger med renter over tid.

Du kan nå stake Cardano (ADA) på eToro

Det er fullt mulig å stake Cardano (ADA) på eToro, du får en månedlig belønning når du staker Cardano som varierer fra hvilket klubbnivå du har og det varierer fra 75%-90%. Grunnen til at du ikke får 100% er avgiften rett og slett. eToro tar alt fra 25%-10% for å stake Cardano for deg, men dette er en utrolig enkel prosess som da gir deg en form for renter på kryptovalutaen din. Det er ni introduseringsdager når du skal begynne å stake ADA på eToro og du mottar belønninger fra dag 10.

Staking av Tron (TRX) er også tilgjengelig på eToro

Den andre kryptovalutaen som er tilgjengelig for staking på eToro er Tron (TRX), her får du også en månedlig belønning etter det klubbnivået du har på eToro og det varierer fra 75%-90%. Når du skal begynne å stake Tron på eToro er det syv introduseringsdager og du vil da motta belønninger fra dag 8.

eToro har mobil app

eToro lanserte mobil applikasjonen sin tilbake i April 2012. Når appen ble lansert var både “SocialTrading” og “WebTrading” tilgjengelig både for iOS og Android enheter. Aksjer ble lagt til i 2013, mens Ethereum og kryptovalutaen ble lansert i 2017 på eToro. I Oktober 2015 fikk eToro seg en skikkelig overhaling og mobil appen ble mye mer brukervennlig.  

Nå i 2021 kan du utføre alle tjenestene eToro tilbyr via mobil appen. Her har du full oversikt over porteføljen din til enhver tid og du kan kjøpe og selge via mobil appen. Du har også full tilgang til Social Trading og alle andre funksjoner. 

Om du har investert på eToro anbefaler vi deg å laste ned mobil applikasjonen slik at du kan holde deg oppdatert til enhver tid på viktige nyheter sånn at du kan gjøre gode beslutninger om det skulle skje noe mens du er på farten. Appen er tilgjengelig både for iOS og Android.

Vår konklusjon om eToro

eToro er kort oppsummert en helt fantastisk side å investere på. Her kan du investere i Ethereum og over 1000 andre investeringsobjekter og plattformen gir deg en fantastisk oversikt over porteføljen din. Det tok ikke lang tid å bli kjent med plattformen, og det var utrolig enkelt å navigere rundt på eToro, da nettsiden er utrolig oversiktlig og nybegynnervennlig.

Når det kommer til priser og avgifter kommer eToro helt greit ut i forhold til sider som Coinbase og Firi, istedenfor å betale en fast avgift hos eToro betaler du spredningen som handelsgebyr når du kjøper og selger Ethereum. eToro har avgiftsfrie innskudd, men alle innskudd må utføres i USD så om det settes inn med NOK kommer det ett lite vekslingsgebyr. Firi er fremdeles kryptoforhandleren hvor det er billigst å handle Ethereum fra Norge.

Ett veldig stort pluss for eToro er at de er en trygg og sikker kryptoforhandler å benytte seg av fra Norge. Vi i EthereumNorge har nå prøvd eToro over lang tid og vi er strålende fornøyd med tjenestene eToro tilbyr som en helhet. Dette er en perfekt side for deg som ønsker å investere i mer enn bare Ethereum på en og samme portefølje, for her kan du virkelig investere i mye forskjellig.

La oss ikke glemme å ta med de beste funksjonene som har gjort at eToro nå har over 13 millioner brukere i mer enn 140 forskjellige land og det er selvfølgelig SocialTrading og CopyTrading funksjonene som er helt gratis på eToro. Her kan du se andre brukere sine porteføljer og faktisk kopiere andre suksessfulle tradere helt uten ekstra kostnader. I tillegg er det en nyhetsfeed for hvert investeringsobjekt der du kan delta i diskusjoner med andre og det sosiale nettverket på eToro er stort.

Vi i EthereumNorge kan anbefale eToro for nye brukere som ønsker å investere i mer enn bare Ethereum, da er virkelig dette nettsiden for deg. Vi anbefaler også personer som aldri har prøvd å investere før i å lage seg en demobruker på eToro. Da kan du prøve ut alle funksjonene som er tilgjengelig og prøve å investere litt i en demo versjon før du faktisk oppretter en ekte bruker og investerer med ekte penger. Dette er en flott måte å bli kjent med plattformen og prøve ut alle funksjonene før du setter inn ekte penger.

eToro FAQ

De mest vanlige spørsmålene om eToro

Ja, det er trygt å handle på eToro fra Norge. De er strengt regulert og tar sikkerheten på alvor. Her kan personer fra Norge gjøre avgiftsfrie innskudd når du skal investere.

Ja, på eToro kan du kjøpe og selge Ethereum og mange andre kryptovaluta. eToro tilbyr kundene ett helt enormt utvalg av investeringsmuligheter som kryptovaluta, aksjer, råvarer, fond, indekser og valutaer.

Ja, eToro er en bra plass å handle kryptovaluta fra Norge. Det som gjør siden så utrolig bra er at du kan investere i så masse forskjellige markeder og du har full oversikt over alle investeringer på en og samme portefølje.

Dessverre tilbyr ikke eToro staking av Ethereum enda, men dette er noe de absolutt prøver å få til. Per dags dato kan du stake Cardano (ADA) og Tron (TRX) på eToro. EthereumNorge vil oppdatere etter hvert som flere kryptovaluta blir tilgjengelig for staking.

Dessverre så har ikke eToro noen spesiell velkomst bonus rettet mot nordmenn, men de har ett klubb program med 5 forskjellige nivåer der du kan motta diverse goder. Inviter-en-venn er også tilgjengelig her.