coinbase sin logo

Coinbase annonserer seg selv som en av verdens største kryptoforhandlere, med over 35 millioner verifiserte brukere fra mer enn 100 forskjellige land er Coinbase en av de største kryptoforhandlere i verden.

Coinbase Anmeldelse

Rangering
5/5

Fordeler

Ulemper

Du må være 18 år for å opprette konto på Coinbase, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning. ANNONSE/REKLAME

Coinbase er kanskje verdens mest kjente kryptoforhandler og mange personer fra Norge benytter seg av nettopp Coinbase, les EthereumNorge sin komplette anmeldelse av Coinbase her.

Om Coinbase

Coinbase ble lansert tilbake i Juni 2012 og har sitt hovedkontor i San Francisco, California, USA. Dette er verdens mest kjente kryptoforhandler og Coinbase blir faktisk snart ett børsnotert selskap du kan kjøpe aksjer i. Mange førstegangs kjøpere av kryptovaluta benytter seg nettopp av Coinbase, så vel som de mest erfarne investorene innenfor kryptovaluta. Mange kjøper Ethereum og Bitcoin på Coinbase for å sende det til andre kryptoforhandlere der de kan veksle det mot andre typer kryptovaluta.

Coinbase har kanskje den enkleste prosessen av alle kryptoforhandlere når det kommer til kjøp og salg av Ethereum og annen kryptovaluta. Plattformen til Coinbase er utrolig brukervennlig og passer perfekt for nybegynnere. Her finner du en veldig oversiktlig portefølje og kjøp av kryptovaluta kan utføres umiddelbart med få enkle trykk. Sammenlignet med andre kryptoforhandlere er virkelig Coinbase en utrolig lett og god plattform å bruke. Du kan lese alt om hva Coinbase har å tilby lengre nede i anmeldelsen.

Er det trygt og sikkert å handle på Coinbase?

Du kan føle deg helt trygg og sikker når du handler på Coinbase fra Norge. Coinbase er regulert av Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) i USA og av Financial Conduct Authority (FCA) i Storbritannia utenfor USAs grenser. Coinbase oppbevarer 99% av alle eiendelene sine lagret i såkalt “Offline Cold Storage” som betyr at de blir ikke blir lagret online, men derimot lagret i ett “fryselager” uten nett som ikke er tilgjengelig. Dermed kan ikke disse midlene bli utsatt for hacking.

Coinbase Vault er en helt gratis lommebok hvor du kan lagre Ethereum og annen kryptovaluta ekstra trygt over lengre tid. Dette en en tjeneste Coinbase tilbyr sine kunder slik at du kan lagre dine kryptovaluta i en lommebok uten nett (Offline storage). I tillegg har du tidsforskjøvet uttak, slik at om noen uvedkommende skulle komme seg til midlene dine har du 48 timer til å kansellere alle uttak. Dette gjør at du kan lagre dine midler helt trygt og sikkert i Coinbase porteføljen din. Les mer om Coinbase Vault og hvordan det fungerer lengre nede i anmeldelsen.

Motta kryptobonus på Coinbase

Coinbase gir faktisk kryptovaluta helt gratis til kunder som ønsker å lære seg litt om kryptovaluta og dette er jo en veldig fin måte å lære om de forskjellige kryptovalutaene samtidig som du blir belønnet for det. EthereumNorge anbefaler at du sitter deg inn i kryptovalutaen du ønsker å investere i slik at du finner ut selv om dette er noe du virkelig har troen på og ønsker å investere i. 

Coinbase er en ypperlig plass for å lære litt om de forskjellige kryptovalutaene som er tilgjengelig i dagens kryptovaluta marked. På Coinbase finner du oversikt over hele 4.133 forskjellige typer kryptovaluta, men det er bare blant de 141 kryptovalutaene Coinbase har for kjøp og salg du kan motta gratis. Vi har laget en egen side hvor du får full oversikt over alle kryptobonuser som er tilgjengelig for personer fra Norge.

Learn and earn coinbase
Motta belønninger for å lære om forskjellige kryptovaluta på Coinbase

Det er ikke mange seriøse kryptoforhandlere som gir vekk gratis kryptovaluta slik som Coinbase gjør til sine kunder, men her kan du virkelig lære litt smått om forskjellige typer kryptovaluta samtidig som du får gratis kryptovaluta i porteføljen din. Du kan jo veksle mellom kryptovaluta på Coinbase så den gratis kryptovalutaen du mottar kan du enkelt veksle over til for eksempel Ethereum. Denne kryptobonusen som er tilgjengelig for norske kunder på Coinbase er en kjempeflott måte for nybegynnere i krypto investering til å bli kjent med kryptovaluta og hvordan plattformen og til Coinbase fungerer.

Om du handler for 100 dollar (ca.860kr) vil du motta 10 dollar (ca.86kr) i gratis Bitcoin om du registrer deg via boksen under.

Du må være 18 år for å opprette konto på Coinbase, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning. ANNONSE/REKLAME

Se video

Se en kort lærerik video (1-2min) om de forskjellige kryptovalutaene som er tilgjengelig.

Ta en enkel quiz

Når du har sett en kort video snutt av en kryptovaluta vil du få en quiz der du får enkle spørsmål utifra videoen.

Forskjellige typer kryptovaluta mynter

Motta kryptovaluta gratis

Du mottar gratis kryptovaluta for hvert rett svar du klarer. Du kan svare så mange ganger du ønsker og du mottar gratis kryptovaluta i porteføljen din for hver quiz du tar.

Oppdateres jevnlig

Kryptovalutaen som du har mulighet å få helt gratis på Coinbase endrer seg fra tid til annen. Selvom du har tatt alle vil det komme nye.

Hvordan registrere seg på Coinbase?

Det å opprette en bruker fra Norge på Coinbase er en utrolig lettvint og enkel prosess. På Coinbase kan du verifisere kontoen din raskt og enkelt via mobilen ved bruk av førerkort eller pass. 

Se hvordan du registrerer deg en bruker fra Norge på Coinbase og hvordan du går frem for å kjøpe dine første Ethereum. Vi har laget en komplett Coinbase steg for steg liste, som inneholder alt fra registrering til kjøp som du kan se under.

 1. Fyll inn personalia og registrer konto
 2. Verifiser epost og mobiltelefon
 3. Verifiser kontoen din
 4. Legg til betalingsmetoder
 5. Hvordan kjøpe Ethereum
 6. Hvordan selge Ethereum

Steg 1 - Registrer konto og fyll inn personalia

Det første du må gjøre når du skal opprette en bruker på Coinbase er å dra til hjemmesiden, du kan gå til registrering på Coinbase ved å trykke i boksen under. Det første skjemaet du må fylle ut under registrering på Coinbase kan du se på bildet under.

Coinbase sin registreringsboks
Registrerings boksen på Coinbase

Her må du altså fylle ut fornavnet ditt, etternavnet, email adressen, ønsket passord, og til slutt huke av i boksen som bekrefter at du er 18 år og har lest personvernreglene og at du godtar brukeravtalen. Ønsket passord må være i en kombinasjon av store og små bokstaver, i tillegg til at det må inneholde minst 1 nummer. Når du har skrevet inn all informasjon kan du trykke på “Create Account” som betyr å opprette konto.

Du må være 18 år for å opprette konto på Coinbase, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning. ANNONSE/REKLAME

Steg 2 - Verifiser epost og mobiltelefon

Steg 3 - Verifiser din konto

Steg 4 - Legg til betalingsmetoder

Steg 5 - Hvordan kjøpe Ethereum på Coinbase

Steg 6 - Hvordan selge Ethereum på Coinbase

Hva er Coinbase Pro

Coinbase Pro er drevet av akkurat samme personene som Coinbase. Dette er rett og slett samme nettside med flere funksjoner der det tilbys litt mer avansert handel, om du har mye erfaring med investering fra før anbefaler vi at du sjekker ut Coinbase Pro og gjerne sparer litt i avgifter på det. Coinbase har høyere avgifter enn Coinbase Pro bare på grunn av at det er så utrolig mye mer brukervennlig og oversiktlig.

Kort forklart kan du si at du betaler litt høyere avgifter på Coinbase bare på grunn av brukervennligheten. Alt er så utrolig oversiktlig på Coinbase og det er en veldig enkel prosess å kjøpe Ethereum og andre typer kryptovaluta her, mens Coinbase Pro gjerne ser altfor avansert ut for en person som er helt ny innenfor investering i kryptovaluta.

Coinbase Pro

Den 23. Mai, 2018 ble tidligere GDAX ommerket og relansert som Coinbase Pro. Tidligere har kryptoforhandleren Coinbase bare tilbudt kjøp og salg av kryptovaluta direkte av Coinbase, men nå som Coinbase Pro er tilgjengelig får du full tilgang til kryptobørsen på Coinbase. Her kan kjøpe og selge kryptovaluta av andre investorer med full oversikt over detaljert kryptovaluta historikk. 

Coinbase Pro som ga tilgang til mer avansert handel og tillot handel på selve kryptovalutabørsen på Coinbase var det stor etterspørsel etter, i tillegg til at avgiftene ble mye lavere.

Vanlig Coinbase sammenlignet med Coinbase Pro

Coinbase er enkelt og greit en mye enklere og lettvint plattform enn hva Coinbase Pro er. På Coinbase handler du Ethereum og andre typer kryptovaluta direkte for fiat valuta og du får full oversikt over porteføljen din på en veldig brukervennlig måte. Det som skiller Coinbase Pro fra Coinbase er måten du handler kryptovaluta på, her får du full tilgang til kryptobørsen som lar investorer kjøpe og selge av hverandre.

Om du allerede har en vanlig Coinbase bruker, kan du bruker din eksisterende konto på Coinbase Pro siden disse to kontoene er linket sammen. Vær obs på at de har sine separate lommebøker, men du kan overføre mellom disse umiddelbart helt gratis. Du kan når som helst prøve ut Coinbase Pro om du allerede har en Coinbase bruker uten ekstra kostnader.

Coinbase

Coinbase er den mest brukervennlige kryptoforhandleren som er tilgjengelig for personer i Norge per dags dato. Her betaler du litt mer i avgifter enn på Coinbase Pro, men kjøp og salg av kryptovaluta utføres på en mye mer brukervennlig måte. Om du er helt ny innenfor investering i kryptovaluta anbefaler vi å bruke Coinbase i starten.

Coinbase Pro

Coinbase Pro er tilgjengelig for alle Coinbase brukere og det er helt gratis å benytte seg av denne. På Coinbase Pro kan du handle kryptovaluta med lavere avgifter enn hva som tilbys på Coinbase, og du har full tilgang til kryptobørsen på Coinbase. Her får du avansert handel med full oversikt over alle typer statistikker og mange flere funksjoner. Vi anbefaler å sjekke ut Coinbase Pro etterhvert.

Avgifter og priser på Coinbase

Priser og avgifter er litt høyere hos Coinbase enn mange av konkurrentene, men til gjengjeld er plattformen mye lettere å bruke enn samtlige andre kryptoforhandlere. Om du ønsker lavere pris og avgifter på Coinbase kan du alltids benytte deg av Coinbase Pro. Her finner du oversikt over alle de variable avgiftene som følger med alle de forskjellige betalingsmetodene som er tilgjengelig fra Norge på Coinbase.

Under kan du se en tabell som viser hva Coinbase tar i fast avgift når du kjøper Ethereum og annen kryptovaluta direkte fra VISA kortet på Coinbase.

'
Kjøps beløp Fast avgift
€10 eller lavere 0.99%
€10-€27 1.49%
€25-€52 1.99%
€50-€79 2.99%
€79 eller mer Varierende %

Alle debetkortbetalinger utføres gjennom Coinbase, Inc.

Variable avgifter etter betalingsmetode

Standard kjøp/selg Kjøp direkte (bankkort) Bankoverføringer - Inn og ut Direkte kort uttak
1.49% 3.99% Gratis og €0.15 opp til 2% av alle transaksjoner og minimum en avgift på €0.55

Vær obs på at når du sender en SWIFT-betaling, er det underlagt ett gebyr på €5 og visst innskuddet ditt er på mindre enn €5 vil ikke dette bli refundert. 

Innskudd og uttaks metoder på Coinbase

Innskudds metoder

Uttaks metoder

Innskudds metoder

På Coinbase kan personer fra Norge handle Ethereum og annen kryptovaluta direkte med VISA kort eller Mastercard om du ønsker å investere i beløper under 30.000kr ukentlig, men om du ønsker å investere større beløper kan du legge til bank konto og verifisere denne slik at du kan utføre en bankoverføring for å kunne handle for akkurat det beløpet du ønsker.

Når du skal handle Ethereum eller noen av de 140 andre kryptovalutaene som er tilgjengelig på Coinbase er det VISA kort eller Mastercard du må benytte deg av. Coinbase er kanskje den mest brukervennlige plattformen for personer som ikke har erfaring med kjøp av kryptovaluta tidligere. På Coinbase legger du enkelt inn det kortet du ønsker å benytte deg av når du handler kryptovaluta.

Når du har lagt inn det kortet du ønsker å bruke på Coinbase kan du enkelt velge den kryptovalutaen du ønsker å investere i og dermed betale for denne kryptovalutaen med kortet du har lagt inn. Du kan også benytte deg av bank overføring om du ønsker å handle for større beløp.

Du har også muligheten å veksle mellom de forskjellige kryptovalutaene inne på Coinbase, pluss du kan sende og motta kryptovaluta fra andre adresser. Mer om det lengre nede.

Coinbase VISA Kjøp
Legg inn ditt VISA kort på Coinbase for raskere handel

Uttaksmetoder

Du kan benytte deg av enten bankoverføring eller ta direkte ut via PayPal når du tar ut midler fra Coinbase. For å kunne gjennomføre en bankoverføring må du allerede ha verifisert din bankkonto på Coinbase. Dette gjøres ved å utføre en SEPA (Single Euro Payments Area) betaling i euro til Coinbase, vi har tidligere skrevet detaljert hvordan du utfører en slik SEPA betaling i euro for å verifisert din bankkonto.

Nå du selger Ethereum og annen kryptovaluta på Coinbase får du følgende 4 valg;

 • Du kan selge og få det direkte overført til bankkontoen du har knyttet mot Coinbase.
 • Du har også mulighet til å overføre pengene direkte til en tilknyttet PayPal konto.
 • På Coinbase kan du sende all kryptovaluta du har tilgjengelig til andre adresser der du oppbevarer kryptovaluta.
 • Siste mulighet er å veksle det du selger inn i Euro og oppbevare dette i Coinbase lommeboken din for å eventuelt kjøpe eller ta ut ved en senere anledning.

Coinbase lar deg veksle mellom kryptovaluta

Om du har Bitcoin eller annen kryptovaluta du ønsker å selge på Coinbase på grunn av at du heller ønsker å investere i Ethereum eller noen andre kryptovaluta trenger du ikke selge denne for å så gjerne måtte vente på pengene fra salget for å kunne kjøpe Ethereum. Du kan nemlig enkelt veksle mellom all kryptovaluta som er tilgjengelig på Coinbase. Du har tre valg i menyen som består av;

 • Kjøp av kryptovaluta
 • Salg av kryptovaluta
 • Veksle mellom kryptovaluta

Om du velger boksen der det står “Convert” altså veksle mellom kryptovaluta, får du da mulighet til å veksle en kryptovaluta til en annen. Dette gjør at du sparer mye i gebyrer og avgifter om du ønsker å selge en type kryptovaluta for å investere i en annen.

Kjøp Ethereum for annen kryptovaluta - Du kan veksle mellom kryptovaluta på Coinbase

Om du ønsker å investere i Ethereum på Coinbase, men du vil gjerne betale med en annen kryptovaluta som for eksempel NuCypher som du har kjøpt på Coinbase tidligere, velger du bare NuCypher i “fra” boksen og Ethereum i “til” boksen og helt til slutt legger du inn det beløper du ønsker å veksle over.

Konvertering av kryptovaluta hos Coinbase
Enkelt velg hvilken kryptovaluta du ønsker å veksle
Konvertering av kryptovaluta på Coinbase
Få full oversikt over ordren før du fullfører

Så enkelt kan du veksle mellom kryptovaluta på Coinbase, dette gjør det veldig gunstig for deg som syns det er spennende å investere i diverse altcoins, mens du veksler over overskuddet i Ethereum eller Bitcoin.

Hvilken type kryptovaluta kan kjøpes på Coinbase?

Coinbase har Ethereum og 140 andre kryptovaluta tilgjengelig for kjøp og salg, og på Coinbase Pro er det faktisk enda flere kryptovaluta tilgjengelig for kjøp og salg. Helt siden Coinbase ble lansert i 2012 har dette vært en av verdens mest populære kryptoforhandlere av kryptovaluta. Coinbase er ett amerikansk selskap, men passer seg ypperlig for personer fra Norge som ønsker å investere i kryptovaluta på en lett og trygg måte. 

Coinbase har som nevnt “bare” 141 forskjellige typer kryptovaluta tilgjengelig for kjøp og salg;

 • Ethereum (ETH)
 • Bitcoin (BTC)
 • Litecoin (LTC)
 • Chainlink (LINK)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Stellar Lumens (XLM)
 • USD Coin (USDC)
 • Wrapped Bitcoin (WBTC)
 • Uniswap (UNI)
 • Aave (AAVE)
 • Cosmos (ATOM)
 • EOS (EOS)
 • Tezos (XTZ)
 • Dash (DASH)
 • The Graph (GRT)
 • Synthetix Network Token (SNX)
 • Maker (MKR)
 • Algorand (ALGO)
 • Filecoin (FIL)
 • Compound (COMP)
 • Dai (DAI)
 • SKALE (SKL)
 • Storj (STORJ)
 • SushiSwap (SHUSI)
 • NKN (NKN)
 • Cartesi (CTSI)
 • Ankr (ANKR)
 • Mirror Protocol(MIR)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Zcash (ZEC)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • yearn.finance (YFI)
 • UMA (UMA)
 • Ox (ZRX)
 • Ren (REN)
 • Loopring (LRC)
 • Basic Attention Token (BAT)
 • OMG Network (OMG)
 • Celo (CGLD)
 • Bancor Network Token (BNT)
 • Decentraland (MANA)
 • Kyber Network (KNC)
 • Brand Protocol (BAND)
 • Augur (REP)
 • NuCypher (NU)
 • Balancer (BAL)
 • Civic (CVC)
 • Orchid (OXT)
 • Numeraire (NMR)
 • districtOx (DNT)
 • Curve DAO Token (CRV)
 • Polygon (MATIC)
 • Cardano (ADA)
 • Origin Token (OGN)
 • iExec RLC (RLC)
 • 1inch (1INCH)
 • Tellor (TRB)
 • listen oppdateres

Alle de 141 overnevnte kryptovalutaene kan enkelt handles fra Norge på Coinbase og fortløpende blir det lagt til nye kryptovaluta tilgjengelig for kjøp og salg.

Kan du stake Ethereum eller annen kryptovaluta på Coinbase?

Ja, endelig kan du snart stake Ethereum og 5 andre kryptovaluta på Coinbase. Lenge har brukerne på Coinbase etterlyst staking av kryptovaluta og nå endelig blir staking av kryptovaluta også tilgjengelig på Coinbase. Vi har ikke noen eksakt dato enda, men Coinbase har selv skrevet i blogpost at det er like rundt hjørnet. Coinbase har allerede laget en staking side hvor du kan lese og holde deg oppdatert etter hvert som staking blir tilgjengelig.

Følgende seks kryptovaluta er straks tilgjengelig for staking på Coinbase;

Kryptovaluta tilgjengelig for staking Belønning
Ethereum (ETH) 7.50% APR
Algorand (ALGO) 6.00% APY
Cosmos (ATOM) 5.00% APY
Tezos (XTZ) 4.63% APY
Dai (DAI) 2.00% APY
USD Coin (USDC) 0.15% APY

Staking av kryptovaluta kan være ganske så gunstig om du skal holde på kryptovalutaen over lengre tid. Staking av kryptovaluta kan sammenlignes med å få renter i banken, det er rett og slett en ekstra gode du får for å investere pengene dine. Vi i EthereumNorge har skrevet en lengre artikkel om hvordan du kommer i gang med staking av Ethereum og annen kryptovaluta som vi anbefaler å lese om du er ny og interessert i staking av kryptovaluta.

Coinbase Vault

Coinbase er en trygg plass å oppbevare kryptovaluta, men Coinbase har laget sitt “Coinbase Vault” som du aktivere for hver kryptovaluta. Om du ønsker å oppbevare Ethereum som du har kjøpt på Coinbase inne på plattformen anbefaler vi at du oppretter ett Ethereum Vault inne på Coinbase. Dette er en glimrende og sikker måte å oppbevare kryptovaluta på over lengre tid.

Coinbase Vault gir deg funksjoner som tidsforskjøvet uttak, lagring uten nett (offline storage), og en sikker verifiserings prosess. Dette gjør at du kan føle deg 100% trygg og sikker på at midlene dine på Coinbase blir oppbevart trygt. 

Vår konklusjon om Coinbase

Coinbase er uten tvil en av verdens største kryptoforhandlere, men visst vi sammenligner Coinbase med for eksempel Binance som er av omtrent samme størrelse finner vi store forskjeller på kryptoforhandlerne. Coinbase er en mye mer brukervennlig plattform enn Binance og lar deg handle kryptovaluta på en litt enklere måte, men utvalget av kryptovaluta på Binance er mye større. Faktisk så er Coinbase akkurat like brukervennlig som Firi.

På Coinbase betaler du rett og slett litt ekstra i avgifter for at nettsiden skal være så enkel som mulig å investere på, og i tillegg har den kanskje verdens mest brukervennlige plattform. Om du her helt ny innen kryptovaluta investering kan vi virkelig anbefale at du som mange andre før deg bruker Coinbase som en inngangsportal til kryptovaluta investering.

Om du virkelig får opp interessen for kryptovaluta og ønsker å bruke litt tid på hvordan kjøp og salg fungerer, anbefaler vi at du tar en titt på Coinbase Pro med tiden. Dette gir brukerne mulighet til å utføre mer avansert handel der du kjøper og selger direkte på kryptobørsen til Coinbase og gjerne betaler litt mindre avgifter. Men om du bare ønsker å investere noen mindre beløper over tid og ikke har tid til å sette deg inn i hvordan kjøp og salg fungerer er Coinbase ett ypperlig valg av kryptoforhandler.

Mange erfarne brukere som sverger til Binance og andre kryptoforhandlere bruker gjerne Coinbase som ett mellomledd. Mange kjøper gjerne sine første kryptovaluta på Coinbase, men sender de videre til andre sider for å veksle de over i andre typer kryptovaluta. Alt i alt synes vi i EthereumNorge at Coinbase er en av de beste sidene å kjøpe kryptovaluta på fra Norge. Dette er den mest brukervennlige plattformen og kjøp av kryptovaluta skjer øyeblikkelig med få enkle trykk. Dessverre har de litt høyere avgifter enn konkurrentene, men her kan du strengt tatt bruke Coinbase Pro om avgiftene skulle være ett stort problem.

Coinbase FAQ

De mest vanlige spørsmålene om Coinbase

Ja, personer fra Norge kan benytte seg av Coinbase. På Coinbase kan kunder fra Norge motta gratis kryptovaluta mens du lærer om de forskjellige kryptovalutaene. På Coinbase kan du faktisk handle kryptovaluta direkte fra VISA kortet fra Norge, slik kan du kjøpe kryptovaluta med engang istedenfor å vente 1-2 dager på bankoverføring.

Coinbase er veldig strengt regulert og har sikkerheten i orden. Du kan føle deg helt trygg når du handler Ethereum fra Norge på Coinbase. Du kan opprette “Coinbase Vault” for å oppbevare kryptovaluta ekstra trygt over tid.

Kort forklart så er Coinbase en forenklet versjon som lar deg hurtig kjøpe kryptovaluta, mens Coinbase Pro tilbyr mer avansert handel av kryptovaluta. Du kan spare litt på avgifter om du benytter deg av Coinbase Pro, men dette er en litt mer komplisert og tidskrevende kjøpsmåte for nybegynnere. 

I skrivende stund kan du handle 80 forskjellige kryptovaluta på Coinbase fra Norge. Egentlig er det 81, men XRP er suspendert frem til rettsaken med SEC er avgjort. Det blir stadig lagt til flere kryptovaluta for kjøp og salg, EthereumNorge oppdaterer listen etter hvert som flere kryptovaluta blir lagt til.

Ja, på Coinbase kan faktisk personer fra Norge motta gratis kryptovaluta. Dette er ett tjen-mens-du-lærer program som belønner deg etter hvert som du lærer om de forskjellige typene kryptovaluta. Dette er faktisk ett bonus program som oppdateres jevnlig og eksisterende kunder kan jevnlig motta nye slike bonuser.