Start å handle Ethereum og andre typer kryptovaluta med en kryptoforhandler som passer perfekt for dine behov.

Kryptovaluta Forhandlere

Her kan du lese våre anmeldelser av de beste kryptoforhandlerne som personer fra Norge kan benytte seg av. Videre kan du lese hva EthereumNorge har lagt fokus på når vi har testet ut de forskjellige aktørene over en lengre tid. Slik at du kan komme trygt og sikkert i gang med kjøp og salg av Ethereum og andre typer kryptovaluta.

EthereumNorge

Gir deg en utfyllende og ærlig anmeldese av kryptoforhandlerene

Vi kan garantere våre lesere at vi gir en grundig anmeldelse og ikke utelukker noe negativt

EthereumNorge

Lær deg hvordan du kjøper Ethereum

Fokus på sikkerhet

Er kryptoforhandleren til å stole på er alltid ett kritisk spørsmål du bør stille deg selv å finne ut av før du begynner å investere i kryptovaluta. Vi i EthereumNorge har selvfølgelig undersøkt lisenser og sikkerheten til kryptoforhandlerne i anmeldelsene våre. Dersom kryptoforhandleren er 100% trygg og sikker bør du allikevel ta dine forhåndsregler. Les hvordan du kan unngå kryptosvindel her.

Brukervennelighet

De forskjellige kryptoforhandlerne bruker alle forskjellige type plattformer for å handle og oppbevare kryptovaluta på. I anmeldelsene av de kryptoforhandlerne som passer best for personer fra Norge går vi i dybden på hvordan brukervennligheten er på alle de forskjellige funksjonene plattformene tilbyr. Her kan du finne ut om kryptoforhandleren du kunne tenke deg å bruke har en brukervennlig plattform for nybegynnere eller en avansert plattform som passer seg best for viderekommende.

Priser og Avgifter

Priser og avgifter på kjøp og salg av Ethereum og andre kryptovaluta er selvfølgelig er viktig kriterier når du skal velge deg en plass du kan begynne å investere i Ethereum og kryptovaluta generelt. Prisene og avgifter varierer veldig fra en kryptoforhandler til en annen. Alle avgifter på uttak, innskudd, og på kjøp og salg av kryptovaluta kan du lese i våre kryptoforhandler anmeldelser.

Hvilken kryptoforhandler passer deg best?

Annonse

Firi sin nye logo F

Firi er registrert hos Finanstilsynet og er en trygg plass å investere i Ethereum og andre typer kryptovaluta fra Norge.

Hos Firi kan du handle Ethereum, Cardano, Litecoin, XRP, DAI, og Bitcoin. Dette er Norges første kryptoforhandler som lar deg handle kryptovaluta på kryptobørs for norske kroner.

Firi

Rangering
5/5

Du mottar gratis Bitcoin i velkomstbonus på Firi etter en enkel registrering med Vipps og du har verifisert kontoen din med BankID. For å opprette en bruker på Firi trykker du bare på knappen under, og ønsker du å vite mer om Firi før du eventuelt registrerer deg, anbefaler vi å lese vår komplette Firi anmeldelse først.

Du må være 18 år for å opprette konto på Firi, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

Annonse
NBX Transparent Logo

NBX er en norsk kryptoforhandler som er registrert hos Finanstilsynet i Norge, Norwegian Block Exchange er startet opp av Bjørn Kjos og har ett tett samarbeid med Norwegian Air Shuttle og Bank Norwegian.

Om du benytter deg av en verve-lenke når du registrerer deg som kunde hos NBX vil du motta 50 NOK i gratis Bitcoin når du har fullført verifiseringen. Denne bonusen er kun tilgjengelig om du registrer deg via en verve-lenke.

NBX

Rangering
5/5

Foreløpig kan du kun handle de største kryptovalutaene på NBX, så om du er ute etter å kun investere i Ethereum, Cardano eller Bitcoin er NBX en god og trygg kryptoforhandler for personer i Norge som er helt ny innenfor kryptoinvestering. NBX tilbyr en utrolig brukervennlig plattform der du kan handle Ethereum og Bitcoin direkte på kryptobørsen eller du kan benytte deg av hurtig-handel som også er tilgjengelig.

Du må være 18 år for å opprette konto på NBX, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

Annonse

coinbase sin logo

Coinbase er en av verdens største kryptoforhandlere og med en så brukervennlig plattform er det lett å forstå hvorfor, med over 43 millioner verifiserte brukere i mer enn 100 forskjellige land.

Coinbase tilbyr ett form for bonus system som de kaller “Coinbase Earn”, og det gir deg gratis kryptovaluta mens du lærer om de forskjellige kryptovalutaene!

Coinbase

Rangering
5/5

Coinbase har kanskje den mest brukervennlige siden for nybegynnere innenfor investering i kryptovaluta. Her er alt utrolig oversiktlig og du får kjøpt kryptovaluta øyeblikkelig med få enkle trykk. Coinbase tilbyr kjøp av Ethereum og 140 andre kryptovaluta. Gå rett til Coinbase registrering eller les vår komplette anmeldelse.

Du må være 18 år for å opprette konto på Coinbase, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

Annonse

eToro sin logo

eToro har det største utvalget av investeringsmuligheter av alle forhandlerne vi har anmeldt, denne siden er perfekt for deg som ønsker å investere i mye forskjellig på en og samme portefølje.

På eToro kan du investere i Ethereum og 29 andre typer kryptovaluta, i tillegg til råvarer, aksjer, fond, indekser og valuta.

eToro

Rangering
5/5

eToro ble lansert i Januar, 2007 og har siden den gang fått over 17 millioner verifiserte brukere fra mer enn 100 forskjellige land. Dette er en strengt regulert forhandler du kan føle deg helt trygg på når du handler fra Norge. Les alt du trenger å vite om eToro og den utrolig populære funksjonen SocialTrading som har gjort eToro så velkjent over hele verden i vår komplette anmeldelse av eToro.

CFD-er er komplekse aktiva og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 75% av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko. Du må være 18 år for å opprette konto på eToro, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning. Annonse/Reklame

Annonse

binance sin logo

På Binance handles det for enorme mengder kryptovaluta, faktisk blir det utført mer enn 1,400,000 transaksjoner per sekund og det blir handlet for ca.2000 milliarder hvert døgn.

Binance passer best for erfarne brukere da plattformen kan være litt for omfattende for nybegynnere, men når du først har satt deg inn i plattformen får du mye tilbake.

Binance

Rangering
4.5/5

Mange kjøper Ethereum og Bitcoin hos andre forhandlere, men sender de deretter til Binance for å handle andre typer kryptovaluta. Utvalget av kryptovaluta som er tilgjengelig for handel på Binance er helt enormt. Dette er en side som passer perfekt for deg som har litt tid og i tillegg har en del erfaring fra tidligere.

Du må være 18 år for å opprette konto på Binance, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

Endelig kan du handle Ethereum og andre kryptovaluta for norske kroner

Endelig kan du handle Ethereum, Bitcoin, Litecoin, DAI, og XRP for norske kroner (NOK). Firi er for eksempel registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av kryptovaluta i Norge, og de ønsker å gjøre det like lett å investere i kryptovaluta som i aksjer og fond. På Firi gjøres innskudd og uttak enkelt i norske kroner gjennom bankoverføring. På Firi kan du faktisk kun bruke norske kroner og dermed er dette en ypperlig plass å begynne investere i dine første Ethereum. Her finner du også en kompetent og hjelpsom norsk kundeservice som svarer på eventuelle spørsmål du måtte ha relativt fort.

Sikre og trygge kryptoforhandlere

Alle kryptoforhandlere som vi i EthereumNorge har laget anmeldelse av er sikre og trygge forhandlere for kunder fra Norge. Dette er kryptoforhandlere som har lisenser i orden så vel som sikkerheten. Her kan du se en liste over de beste kryptoforhandlerne personer fra Norge kan benytte seg av i 2021;

  1. FiriDen beste plattformen for kjøp av Ethereum, Cardano, Litecoin, XRP, DAI, og Bitcoin i norske kroner.
  2. NBXNorwegian Block Exchange er en norsk kryptobørs. Her kan du kjøpe Ethereum, Cardano og Bitcoin for norske kroner.
  3. Coinbase Har kanskje den mest brukervennlige plattformen med opp til 98 forskjellige kryptovaluta tilgjengelig for kjøp og salg.
  4. eToro Perfekt forhandler for deg som ønsker å investere i mer enn bare kryptovaluta på en og samme portefølje.
  5. BinanceEn kryptoforhandler som gir deg ett enormt utvalg av kryptovaluta. Over 377 forskjellige kryptovaluta er tilgjengelig for handel på Binance.
  6. Plus500Plus500 tilbyr krypto indeks handel, i tillegg til at du selvfølgelig får kjøpt Ethereum hos denne forhandleren.

Motta gratis kryptovaluta hos Firi og Coinbase

Coinbase sin bonus har variert veldig fra tid til annen, men i skrivende stund (02.02.2021) så får du altså opp til 400kr i gratis kryptovaluta etter hvert som du lærer om de inne på Coinbase. Dette gjøres ved at du stilles en quiz så får du kryptovaluta gratis for hvert rette svar du gir. Det er fire svar alternativ per spørsmål og du kan prøve så mange ganger du vil. Dette er en flott mulighet å lære om diverse kryptovaluta samtidig som du får utbetalt gratis kryptovaluta.

Learn and earn coinbase
Motta belønninger for å lære om forskjellige kryptovaluta på Coinbase

Firi gir bort Bitcoin til alle nye kunder som registrerer og verifiserer kontoen, og ikke bare får du gratis Bitcoin når du registrerer deg, men du får også tildelt diverse belønninger i Ethereum, Litecoin, XRP og DAI etter hvert som du begynner å handle dine første kryptovaluta. I tillegg til disse gratis kryptovalutaene får du tilbakebetalt en viss prosent i såkalt handelsbonus månedsvis. Du starter på nivå 1 som er 5% handelsbonus der du da får tilbake 5% av alle handelsgebyrer tilbake i en form for kryptobonus.

Du må være 18 år for å opprette konto på Firi, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

Flere kryptoforhandlere kommer

EthereumNorge er i full sving med å prøve ut flere kryptoforhandlere som passer perfekt for personer som ønsker å investere i Ethereum og annen kryptovaluta i Norge. Vi ønsker å gjøre en så grundig undersøkelse av hver og enkel kryptoforhandler slik at det blir enklere for deg å velge en kryptoforhandler som passer akkurat dine investeringsbehov. Det tar dessverre litt tid da det er ikke alle kryptoforhandlere vi tester over lengre tid er aktører vi ønsker å anbefale våre lesere.

Alle kryptoforhandlere vi har skrevet en anmeldelse av her på EthereumNorge er trygge og sikre kryptoforhandlere for å starte med kjøp og salg av Ethereum, Litecoin, Bitcoin eller annen kryptovaluta i Norge.

Kryptoforhandlere FAQ

De mest vanlige spørsmålene om kryptoforhandlere

Ja, endelig har det kommet norske kryptoforhandlere som er registrert i Finanstilsynet. Den mest populære norske kryptoforhandleren er Firi. EthereumNorge har laget en komplett anmeldelse av Firi som vi anbefaler å lese før du eventuelt oppretter deg en bruker. NBX er også en norsk kryptoforhandler som tilbyr kjøp og salg av kryptovaluta for norske kroner.

Ja, det skal være trygt å investere i Ethereum. Det som er viktig når du skal kjøpe dine første Ethereum er å finne en trygg og sikker kryptoforhandler å benytte deg av. Vi har tidligere skrevet anmeldelse av alle de beste og tryggeste kryptoforhandlere personer fra Norge kan benytte seg av. Finn den kryptoforhandleren som dekker dine behov best.

Om du har stort fokus på avgifter og gebyrer kan vi anbefale Firi og Coinbase Pro. Her betaler du nesten ingenting i gebyrer om du kjøper kryptovalutaen direkte på børsen som er tilgjengelig. Om du har nesten ingen erfaring med investering fra tidligere anbefaler vi hurtig kjøp på Coinbase eller Firi selv om du kanskje betaler litt mer i gebyrer.

Alle kryptoforhandlere som er skrevet anmeldelse av på EthereumNorge har Ethereum tilgjengelig for kjøp og salg. Alle kryptoforhandlerne du finner på EthereumNorge er trygge og sikre forhandlere personer i Norge kan benytte seg av.

Den beste kryptoforhandleren i Norge per dags dato (10.03.2021) er uten tvil Firi. Her kan du handle Ethereum, Litecoin, XRP, DAI og Bitcoin for norske kroner. Firi har i tillegg ett fristende bonus program for nye kunder. Du får faktisk gratis Bitcoin når du verifiserer din bruker på Firi.