Kryptobonuser

Noen kryptoforhandlere tilbyr nå veldig gode kryptobonuser for personer som registrerer seg fra Norge. Firi, NBX og Coinbase er noen av kryptoforhandlerne som gir deg dine første kryptovaluta helt gratis etter du har fullført registrering. Les alt om tilgjengelige kryptobonuser og kampanjer her.

Firi sin nye logo F

Firi har gode kryptobonuser

coinbase sin logo

Coinbase gir vekk gratis krypto

NBX Transparent Logo

Motta gratis Bitcoin

Er kryptobonuser trygt?

Kryptobonuser hos kjente og sikre kryptoforhandlere er absolutt trygt å benytte seg av, men du bør alltid forsikre deg om at nettsiden er til å stole på. Kryptobonuser kan komme i mange forskjellige varianter som du kan se lengre nede i artikkelen. Kryptobonuser tilbyr ofte en glimrende måte å bli kjent med plattformen uten å måtte gjøre noen innskudd først.

Vi i EthereumNorge har tidligere skrevet en lengre artikkel på hvordan du unngår kryptosvindel som kan hjelpe deg unngå kryptosvindel om du har lite eller ingen erfaring med investering i kryptovaluta fra tidligere. Det finnes flere ting du bør være obs på før du begynner å investere i kryptovaluta.

Alle kryptoforhandlere du finner på EthereumNorge er trygge og sikre kryptoforhandlere personer fra Norge kan kjøpe og selge kryptovaluta på, mange av disse tilbyr nettopp kryptobonuser til personer fra Norge. Se full oversikt over hvilken kryptobonuser som er tilgjengelig til enhver tid for personer i Norge lengre nede.

Derimot lumske eposter som gir lovnader om store bonuser og gratis kryptovaluta skal du være forsiktig med. Det er ikke bare på eposter du kan bli utsatt for kryptosvindel, men det finnes mange useriøse kryptoforhandlere der ute som du bør styre unna.

Annonse

Du må være 18 år for å opprette konto på MiraiEx, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

Annonse
NBX Transparent Logo

NBX er en norsk kryptoforhandler som er registrert hos Finanstilsynet i Norge, Norwegian Block Exchange er startet opp av Bjørn Kjos og har ett tett samarbeid med Norwegian Air Shuttle og Bank Norwegian.

Om du benytter deg av en verve-lenke når du registrerer deg som kunde hos NBX vil du motta 50 NOK i gratis Bitcoin når du har fullført verifiseringen. Denne bonusen er kun tilgjengelig om du registrer deg via en verve-lenke.

NBX

Rangering
5/5

Foreløpig kan du kun handle de største kryptovalutaene på NBX, så om du er ute etter å kun investere i Ethereum, Cardano eller Bitcoin er NBX en god og trygg kryptoforhandler for personer i Norge som er helt ny innenfor kryptoinvestering. NBX tilbyr en utrolig brukervennlig plattform der du kan handle Ethereum og Bitcoin direkte på kryptobørsen eller du kan benytte deg av hurtig-handel som også er tilgjengelig.

Du må være 18 år for å opprette konto på NBX, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

Kryptobonus FAQ

De mest vanlige spørsmålene om kryptobonuser

Ja, det er faktisk mulig å motta gratis kryptovaluta når du registrer deg hos Firi, NBX eller Coinbase. Du bør alltid være kritisk når du leser gratis kryptovaluta, men dette er tre sikre og trygge forhandlere som personer fra Norge kan handle trygt hos.

Det kommer helt an på hvordan du mottar kryptovalutaen. Om det er en velkomst bonus fra en sikker kryptoforhandler kan du føle deg helt trygg, men vi anbefaler at du styrer unna tilbud på e-poster og spesielt sider du ikke har noen kjennskap til. Alltid sjekk URL før du skriver innlogging, siden “phising” kanskje den vanligste formen for kryptosvindel er dette noe du bør være obs på.

De to mest seriøse aktørene som gir vekk gratis kryptovaluta til nye kunder i Norge er Firi, NBX og Coinbase. Dette er tre trygge forhandlere personer i Norge faktisk kan motta gratis kryptovaluta hos.

En vervebonus er gjerne ett bonus program de fleste kryptoforhandlere tilbyr til kundene. Vervebonus betyr at du gjerne mottar en belønning for å invitere noen til å bli medlem av den aktuelle siden, om du får en venn eller familiemedlem til å registrere seg vil du som regel motta en belønning.

En handelsbonus er ofte en bonus som blir beregnet ut i fra gebyrer du betaler når du handler kryptovaluta. For eksempel på Firi så betaler du ett lite gebyr hver gang du handler kryptovaluta og du får prosentvist tilbakebetalt deler av summen som en handelsbonus.