Hva er Altcoins?

De beste kryptoforhandlerne personer i Norge kan benytte seg av!

MiraiEx sin logo

MiraiEx er registrert hos Finanstilsynet og er en trygg plass å investere i Ethereum og andre typer kryptovaluta fra Norge.

På MiraiEx kan du handle Ethereum, Litecoin, XRP, DAI, og Bitcoin. Dette er Norges første kryptoforhandler som lar deg handle kryptovaluta på kryptobørs for norske kroner.

MiraiEx

Rangering
5/5

Du mottar gratis Bitcoin i velkomtbonus på MiraiEx etter en enkel registrering med Vipps og du har verifisert kontoen din med BankID. For å opprette en bruker på MiraiEx trykker du bare på knappen under, og ønsker du å vite mer om MiraiEx før du eventuelt registrerer deg, anbefaler vi å lese vår komplette MiraiEx anmeldelse først.

Du må være 18 år for å opprette konto på MiraiEx, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

coinbase sin logo

Coinbase er en av verdens største kryptoforhandlere og med en så brukervennlig plattform er det lett å forstå hvorfor, med over 43 millioner verifiserte brukere i mer enn 100 forskjellige land.

Coinbase tilbyr ett form for bonus system som de kaller “Coinbase Earn”, og det gir deg gratis kryptovaluta mens du lærer om de forskjellige kryptovalutaene!

Coinbase

Rangering
5/5

Coinbase har kanskje den mest brukervennlige siden for nybegynnere innenfor investering i kryptovaluta. Her er alt utrolig oversiktlig og du får kjøpt kryptovaluta øyeblikkelig med få enkle trykk. Coinbase tilbyr kjøp av Ethereum og 46 andre kryptovaluta. Gå rett til Coinbase registrering eller les vår komplette anmeldelse.

Du må være 18 år for å opprette konto på Coinbase, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

eToro sin logo

eToro har det største utvalget av investeringsmuligheter av alle forhandlerne vi har anmeldt, denne siden er perfekt for deg som ønsker å investere i mye forskjellig på en og samme portefølje.

På eToro kan du investere i Ethereum og 15 andre typer kryptovaluta, i tillegg til råvarer, aksjer, fond, indekser og valuta.

eToro

Rangering
5/5

eToro ble lansert i Januar, 2007 og har siden den gang fått over 17 millioner verifiserte brukere fra mer enn 100 forskjellige land. Dette er en strengt regulert forhandler du kan føle deg helt trygg på når du handler fra Norge. Les alt du trenger å vite om eToro og den utrolig populære funksjonen SocialTrading som har gjort eToro så velkjent over hele verden i vår komplette anmeldelse av eToro.

Du må være 18 år for å opprette konto på eToro, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

binance sin logo

På Binance handles det for enorme mengder kryptovaluta, faktisk blir det utført mer enn 1,400,000 transaksjoner per sekund og det blir handlet for ca.2000 milliarder hvert døgn.

Binance passer best for erfarne brukere da plattformen kan være litt for omfattende for nybegynnere, men når du først har satt deg inn i plattformen får du mye tilbake.

Binance

Rangering
4.5/5

Mange kjøper Ethereum og Bitcoin hos andre forhandlere, men sender de deretter til Binance for å handle andre typer kryptovaluta. Utvalget av kryptovaluta som er tilgjengelig for handel på Binance er helt enormt. Dette er en side som passer perfekt for deg som har litt tid og i tillegg har en del erfaring fra tidligere.

Du må være 18 år for å opprette konto på Binance, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.