Hvordan starte med kjøp og salg av Litecoin (LTC)

Vi har tidligere skrevet om alt du trenger å vite om Ethereum før du begynner å investere i kryptovaluta.

EthereumNorge anbefaler Firi & Coinbase for kjøp og salg av Litecoin for nye norske kunder.

Firi

Firi sin nye logo F

Kjøp Litecoin (LTC) for norske kroner på Firi. Dette er en norsk kryptoforhandler som du kan føle deg 100% trygg på, her har de sikkerheten i orden og i tillegg er de registrert hos Finanstilsynet. Den er Norges første kryptoforhandler som gir deg direkte tilgang på kryptobørsen ved avansert handel. Firi har faktisk flere kryptobonuser tilgjengelig og er rett og tilbyr en utrolig brukervennlig plattform. EthereumNorge har skrevet en komplett anmeldelse av Firi som du kan lese ved å trykke på boksen under.

Coinbase

coinbase sin logo

Coinbase er også en glimrende kryptoforhandler når det kommer til kjøp og salg av Litecoin (LTC) fra Norge. Her kan du kjøpe Litecoin umiddelbart med VISA kort og plattformen er like brukervennlig som Firi. Coinbase eksisterer faktisk i to utgaver, Coinbase Pro er en versjon av Coinbase som gir deg direkte tilgang til avansert handel på kryptobørsen. Dette er noe som erfarne personer setter veldig pris på. Alle kan prøve ut Coinbase Pro gratis når som helst. Les vår komplette Coinbase anmeldelse ved å trykke på boksen nedenfor.

Fire enkle steg for å kjøpe dine første Litecoin (LTC)

1. Finn en kryptoforhandler

Først må du velge deg en kryptoforhandler som passer dine preferanser. Vi har skrevet anmeldelser av alle de beste kryptoforhandlerne personer fra Norge kan benytte seg av. Sjekk ut alle våre kryptoforhandler anmeldelser.

2. Registrer & Verifiser deg

Nå som du har funnet en kryptoforhandler må du registrere og verifisere personalia din hos denne kryptoforhandleren. Ofte er verifisering gjort gjennom BankID, e-post, telefon eller førerkort/ID skanning.

3. Sett inn penger

Nå som du har opprettet en bruker hos en kryptoforhandler har du nå tilgang til din egen digitale lommebok. Enten kan du sette inn penger på din digitale lommebok eller du kan kjøpe kryptovaluta direkte fra VISA.

4. Kjøp dine første Litecoin (LTC)

Etter du har satt inn penger på din digitale lommebok eller lagt inn en annen betalingsmetode er du nå klar for å kjøpe dine første Litecoin.

Kryptoforhandlere som tilbyr kjøp og salg av Litecoin (LTC) i Norge

Når det kommer til kjøp og salg av Litecoin er dette en kryptovaluta alle de store kryptoforhandlerne har tilgjengelig. Alle kryptoforhandlere som vi i EthereumNorge har brukt og skrevet lengre anmeldelser av har Litecoin tilgjengelig for kjøp og salg. Vi har konkludert med at de tre beste kryptoforhandlere for nye kunder fra Norge er Firi, Coinbase og eToro.

Annonse

Firi sin nye logo F

Firi er registrert hos Finanstilsynet og er en trygg plass å investere i Ethereum og andre typer kryptovaluta fra Norge.

Hos Firi kan du handle Ethereum, Cardano, Litecoin, XRP, DAI, og Bitcoin. Dette er Norges første kryptoforhandler som lar deg handle kryptovaluta på kryptobørs for norske kroner.

Firi

Rangering
5/5

Du mottar gratis Bitcoin i velkomstbonus på Firi etter en enkel registrering med Vipps og du har verifisert kontoen din med BankID. For å opprette en bruker på Firi trykker du bare på knappen under, og ønsker du å vite mer om Firi før du eventuelt registrerer deg, anbefaler vi å lese vår komplette Firi anmeldelse først.

Du må være 18 år for å opprette konto på Firi, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

Annonse

coinbase sin logo

Coinbase er en av verdens største kryptoforhandlere og med en så brukervennlig plattform er det lett å forstå hvorfor, med over 43 millioner verifiserte brukere i mer enn 100 forskjellige land.

Coinbase tilbyr ett form for bonus system som de kaller “Coinbase Earn”, og det gir deg gratis kryptovaluta mens du lærer om de forskjellige kryptovalutaene!

Coinbase

Rangering
5/5

Coinbase har kanskje den mest brukervennlige siden for nybegynnere innenfor investering i kryptovaluta. Her er alt utrolig oversiktlig og du får kjøpt kryptovaluta øyeblikkelig med få enkle trykk. Coinbase tilbyr kjøp av Ethereum og 140 andre kryptovaluta. Gå rett til Coinbase registrering eller les vår komplette anmeldelse.

Du må være 18 år for å opprette konto på Coinbase, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

Annonse

eToro sin logo

eToro har det største utvalget av investeringsmuligheter av alle forhandlerne vi har anmeldt, denne siden er perfekt for deg som ønsker å investere i mye forskjellig på en og samme portefølje.

På eToro kan du investere i Ethereum og 29 andre typer kryptovaluta, i tillegg til råvarer, aksjer, fond, indekser og valuta.

eToro

Rangering
5/5

eToro ble lansert i Januar, 2007 og har siden den gang fått over 17 millioner verifiserte brukere fra mer enn 100 forskjellige land. Dette er en strengt regulert forhandler du kan føle deg helt trygg på når du handler fra Norge. Les alt du trenger å vite om eToro og den utrolig populære funksjonen SocialTrading som har gjort eToro så velkjent over hele verden i vår komplette anmeldelse av eToro.

CFD-er er komplekse aktiva og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 75% av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko. Du må være 18 år for å opprette konto på eToro, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning. Annonse/Reklame

Alle de tre overnevnte kryptoforhandlerne Firi, Coinbase og eToro passer perfekt for nye norske personer som ønsker å begynne investere i Litecoin og andre kryptovaluta. Firi er perfekt om du er helt ny innenfor kryptovaluta og gjerne ønsker begynne å investere litt mindre beløper i Ethereum, BTC, LTC og RXP. Coinbase har mye flere kryptovaluta enn Firi du kan kjøpe og selge, men faktisk så tilbyr Coinbase en like brukervennlig plattform som Firi har.

Sist nevnte eToro har utrolig lave avgifter og har lenge vært omtalt som pioneren innenfor “CopyTrading”. CopyTrading betyr at du kan automatisk kopiere andre suksessfulle tradere uten å måtte betale noe ekstra kostnader. Sjekk ut våre anmeldelser av krypto forhandlere for å finne den som passer deg best for å begynne og kjøpe dine første Litecoin.

Hva er egentlig Litecoin?

Er det trygt å handle Litecoin?

Er det lurt å investere i Litecoin?

En norsk kryptoforhandler som tilbyr kjøp og salg av Litecoin

Kjøp Litecoin for NOK hos Firi

MiraiEx endrer navn til Firi

MiraiEx skifter navn til Firi

Den største norske kryptoforhandleren MiraiEx går nå inn i en helt ny æra og med det skal de skifte navn fra MiraiEx til Firi. Dette er en overgang som vil skje sakte men sikkert i nærmeste fremtid. Les alt du trenger å vite om navneendringen fra MiraiEx til Firi. MiraiEx har hatt en enorm vekst

Les mer »
Ethereum mynt i skyene

Ethereum satt enda en ny ATH og passerte Visa i markedsverdi

Ethereum har hatt en voldsom vekst hittil i 2021 og den bare fortsetter å sette nye rekorder, tidlig onsdags morgen satt den enda en ny all-time-high på utrolige $4,371 som tilsvarer 36.151kr i NOK!  Ikke bare satt Ethereum en ny all-time-high, men den passerte også $500 milliarder dollar i markedsverdi. Til sammenligning passerte Bitcoin $500

Les mer »
Ethereum med ny all time high

Ethereum med enda en ny all-time-high tidlig søndags morgen 9.05.2021

Ethereum satt enda en ny all-time-high kl.09:00 søndags morgen på hele 32742.90kr ($3.982,77) etter en ellevill uke for Ethereum med en økning på 30%! Ikke bare har Ethereum økt voldsomt siste uken, men Ethereum Classic har fulgt storebror sitt mønster og økt med hele 162% siste uken, med en en ny solid all-time-high på 1453.25kr. Ethereum er

Les mer »
Ethereum Coins

Ethereum med ny all-time-high onsdag 28. April 2021

Ethereum gikk inn året 2021 med en kurs på 6300kr og har siden januar bare sakte men sikkert økt. Den satt en ny all-time-high på 22,604.87 kr! 28.April kl.14:22. Ethereum brenner noen mynter med den nye oppdateringen som kommer nå i juli og dette kan være en av faktorene til at prisen på Ethereum stiger

Les mer »

Hvordan kjøpe Litecoin (LTC) FAQ

De mest vanlige spørsmålene om hvordan du kjøper Litecoin (LTC)

Ja, det er helt trygt å handle Litecoin fra Norge så lenge det blir gjort hos en sikker kryptoforhandler. Vi anbefaler at du sjekker nøye ut om kryptoforhandleren er til å stole på før du gjør eventuelle innskudd og husk at du aldri må investere mer enn du har råd til å tape.

Ja, du kan handle Litecoin i Norge. Det finnes mange kryptoforhandlere i Norge som tilbyr kjøp og salg av Litecoin (LTC). Kryptoforhandlere som MiraiEx, Coinbase, Binance og eToro er bare noen av dem. Finn den forhandleren som passer dine preferanser best.

Litecoin nådde en all-time-high på over 300 dollar i 2017, og siden har den aldri vært i nærheten. Nå i 2020 og 2021 har den virkelig begynte å stige igjen, og Litecoin er den eneste av de store kryptovalutaene sammen med XRP som ikke har nådd nye høyder den siste tiden. Husk at kryptovaluta er ekstremt volatile og prisene endrer seg raskt. Aldri invester mer enn du har råd til å tape.

Alle kryptoforhandlere som tilbyr kjøp og salg av kryptovaluta har Litecoin (LTC) tilgjengelig for salg og kjøp. Ethereum, Bitcoin og Litecoin er kryptovaluta som alle kryptoforhandlere har for kjøp og salg. Se liste over alle kryptoforhandlere som har Litecoin tilgjengelig.

  1. Det aller første du må gjøre når du skal kjøpe dine første Litecoin (LTC) er å finne deg en trygg og sikker kryptoforhandler.
  2. Etter du har funnet deg en kryptoforhandler må du så opprette deg en bruker og verifisere denne kontoen.
  3. Når du har gjort dette kan du så sette inn penger for å kjøpe dine første Litecoin, eventuelt du kan kjøpe direkte fra VISA.

Ikke glem at Litecoin har historisk sett vært veldig volatile og prisene endrer seg raskt. Ikke invester for mer enn du har råd til å tape.