Hvordan starte med kjøp og salg av Ethereum

Tidligere har vi skrevet en lengre artikkel om “Hva er egentlig Ethereum“, og vi i EthereumNorge anbefaler du leser denne og gjør deg kjent med Ethereum før du begynner å investere i kryptovaluta.

EthereumNorge anbefaler Firi & Coinbase for kjøp og salg av Ethereum for nye norske kunder.

Firi

Firi sin nye logo F

Firi er den første kryptobørsen i Norge og med lisens fra Finanstilsynet kan du føle deg helt trygg når du kjøper Ethereum på Firi. Hos Firi kan du faktisk handle Ethereum direkte på kryptobørsen for norske kroner og de har en visjon om å gjøre kryptohandel like enkelt som det å investere i aksjer. Vi har skrevet en komplett anmeldelse av Firi som vi anbefaler deg å lese før du eventuelt oppretter en bruker. Klikk i boksen under for å komme til anmeldelsen av Firi.

Coinbase

coinbase sin logo

Coinbase er en fantastisk plattform for personer som har lite erfaring med investering fra tidligere. Plattformen til Coinbase er kanskje den mest brukervennlige plattformen ut av alle kryptoforhandlerne vi har anmeldt. Her kan du kjøpe kryptovaluta direkte fra VISA kortet umiddelbart og Coinbase lar deg handle Ethereum og 140 andre kryptovaluta. Les vår komplette anmeldelse av Coinbase ved i trykke boksen under.

Fire enkle steg for å kjøpe dine første Ethereum

1. Finn en kryptoforhandler

Først må du velge deg en kryptoforhandler som passer dine preferanser. Vi har skrevet anmeldelser av alle de beste kryptoforhandlerne personer fra Norge kan benytte seg av. Sjekk ut alle våre kryptoforhandler anmeldelser.

2. Registrer & Verifiser deg

Nå som du har funnet en kryptoforhandler må du registrere og verifisere personalia din hos denne kryptoforhandleren. Ofte er verifisering gjort gjennom BankID, e-post, telefon eller førerkort/ID skanning.

3. Sett inn penger

Nå som du har opprettet en bruker hos en kryptoforhandler har du nå tilgang til din egen digitale lommebok. Enten kan du sette inn penger på din digitale lommebok eller du kan kjøpe kryptovaluta direkte fra VISA.

4. Kjøp dine første Ethereum

Etter du har satt inn penger på din digitale lommebok eller lagt inn en annen betalingsmetode er du nå klar for å kjøpe dine første Ethereum.

Kryptoforhandlere som tilbyr kjøp og salg av Ethereum i Norge

Når det kommer til kjøp og salg av Ethereum er dette en kryptovaluta alle de store kryptoforhandlerne har tilgjengelig. Alle kryptoforhandlere som vi i EthereumNorge har brukt over lengre tid og skrevet komplette anmeldelser av har Ethereum tilgjengelig for kjøp og salg. Vi har konkludert med at de tre beste kryptoforhandlere for Ethereum fra Norge er Firi, Coinbase og eToro.

Annonse

Firi sin nye logo F

Firi er registrert hos Finanstilsynet og er en trygg plass å investere i Ethereum og andre typer kryptovaluta fra Norge.

Hos Firi kan du handle Ethereum, Cardano, Litecoin, XRP, DAI, og Bitcoin. Dette er Norges første kryptoforhandler som lar deg handle kryptovaluta på kryptobørs for norske kroner.

Firi

Rangering
5/5

Du mottar gratis Bitcoin i velkomstbonus på Firi etter en enkel registrering med Vipps og du har verifisert kontoen din med BankID. For å opprette en bruker på Firi trykker du bare på knappen under, og ønsker du å vite mer om Firi før du eventuelt registrerer deg, anbefaler vi å lese vår komplette Firi anmeldelse først.

Du må være 18 år for å opprette konto på Firi, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

Annonse
NBX Transparent Logo

NBX er en norsk kryptoforhandler som er registrert hos Finanstilsynet i Norge, Norwegian Block Exchange er startet opp av Bjørn Kjos og har ett tett samarbeid med Norwegian Air Shuttle og Bank Norwegian.

Om du benytter deg av en verve-lenke når du registrerer deg som kunde hos NBX vil du motta 50 NOK i gratis Bitcoin når du har fullført verifiseringen. Denne bonusen er kun tilgjengelig om du registrer deg via en verve-lenke.

NBX

Rangering
5/5

Foreløpig kan du kun handle de største kryptovalutaene på NBX, så om du er ute etter å kun investere i Ethereum, Cardano eller Bitcoin er NBX en god og trygg kryptoforhandler for personer i Norge som er helt ny innenfor kryptoinvestering. NBX tilbyr en utrolig brukervennlig plattform der du kan handle Ethereum og Bitcoin direkte på kryptobørsen eller du kan benytte deg av hurtig-handel som også er tilgjengelig.

Du må være 18 år for å opprette konto på NBX, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

Annonse

coinbase sin logo

Coinbase er en av verdens største kryptoforhandlere og med en så brukervennlig plattform er det lett å forstå hvorfor, med over 43 millioner verifiserte brukere i mer enn 100 forskjellige land.

Coinbase tilbyr ett form for bonus system som de kaller “Coinbase Earn”, og det gir deg gratis kryptovaluta mens du lærer om de forskjellige kryptovalutaene!

Coinbase

Rangering
5/5

Coinbase har kanskje den mest brukervennlige siden for nybegynnere innenfor investering i kryptovaluta. Her er alt utrolig oversiktlig og du får kjøpt kryptovaluta øyeblikkelig med få enkle trykk. Coinbase tilbyr kjøp av Ethereum og 140 andre kryptovaluta. Gå rett til Coinbase registrering eller les vår komplette anmeldelse.

Du må være 18 år for å opprette konto på Coinbase, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

Annonse

eToro sin logo

eToro har det største utvalget av investeringsmuligheter av alle forhandlerne vi har anmeldt, denne siden er perfekt for deg som ønsker å investere i mye forskjellig på en og samme portefølje.

På eToro kan du investere i Ethereum og 29 andre typer kryptovaluta, i tillegg til råvarer, aksjer, fond, indekser og valuta.

eToro

Rangering
5/5

eToro ble lansert i Januar, 2007 og har siden den gang fått over 17 millioner verifiserte brukere fra mer enn 100 forskjellige land. Dette er en strengt regulert forhandler du kan føle deg helt trygg på når du handler fra Norge. Les alt du trenger å vite om eToro og den utrolig populære funksjonen SocialTrading som har gjort eToro så velkjent over hele verden i vår komplette anmeldelse av eToro.

CFD-er er komplekse aktiva og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 75% av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko. Du må være 18 år for å opprette konto på eToro, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning. Annonse/Reklame

Alle de tre overnevnte kryptoforhandlerne Firi, Coinbase og eToro er alle gode kryptoforhandlere å kjøpe Ethereum hos om du skal investere i Ethereum fra Norge. Firi er perfekt om du er helt ny innenfor kryptovaluta og gjerne ønsker begynne å investere litt mindre beløper i Ethereum, BTC, LTC og RXP. Coinbase har mye flere kryptovaluta enn Firi du kan kjøpe og selge, men faktisk er Coinbase en like brukervennlig plattform som det Firi har.

Sist nevnte eToro har utrolig lave avgifter og har lenge vært omtalt som pioneren innenfor “SocialTrading&CopyTrading”. CopyTrading betyr at du kan automatisk kopiere andre suksessfulle tradere uten å måtte betale noe ekstra kostnader. Sjekk ut våre anmeldelser av kryptoforhandlere for å finne den som passer deg best for å kjøpe dine første Ethereum hos.

MiraiEx endrer navn til Firi

MiraiEx skifter navn til Firi

Den største norske kryptoforhandleren MiraiEx går nå inn i en helt ny æra og med det skal de skifte navn fra MiraiEx til Firi. Dette er en overgang som vil skje sakte men sikkert i nærmeste fremtid. Les alt du trenger å vite om navneendringen fra MiraiEx til Firi. MiraiEx har hatt en enorm vekst

Les mer »
Ethereum mynt i skyene

Ethereum satt enda en ny ATH og passerte Visa i markedsverdi

Ethereum har hatt en voldsom vekst hittil i 2021 og den bare fortsetter å sette nye rekorder, tidlig onsdags morgen satt den enda en ny all-time-high på utrolige $4,371 som tilsvarer 36.151kr i NOK!  Ikke bare satt Ethereum en ny all-time-high, men den passerte også $500 milliarder dollar i markedsverdi. Til sammenligning passerte Bitcoin $500

Les mer »
Ethereum med ny all time high

Ethereum med enda en ny all-time-high tidlig søndags morgen 9.05.2021

Ethereum satt enda en ny all-time-high kl.09:00 søndags morgen på hele 32742.90kr ($3.982,77) etter en ellevill uke for Ethereum med en økning på 30%! Ikke bare har Ethereum økt voldsomt siste uken, men Ethereum Classic har fulgt storebror sitt mønster og økt med hele 162% siste uken, med en en ny solid all-time-high på 1453.25kr. Ethereum er

Les mer »
Ethereum Coins

Ethereum med ny all-time-high onsdag 28. April 2021

Ethereum gikk inn året 2021 med en kurs på 6300kr og har siden januar bare sakte men sikkert økt. Den satt en ny all-time-high på 22,604.87 kr! 28.April kl.14:22. Ethereum brenner noen mynter med den nye oppdateringen som kommer nå i juli og dette kan være en av faktorene til at prisen på Ethereum stiger

Les mer »

Er det trygt å handle Ethereum fra Norge?

Ja, det er helt trygt å handle Ethereum fra Norge så lenge forhandleren er sikker og trygg. Vi i EthereumNorge har anmeldt noen av de beste og tryggeste kryptoforhandlerne personer fra Norge kan benytte seg av som du kan sjekke ut. Når du handler Ethereum hos diverse kryptoforhandlere bør du alltid sjekke ut hvordan de oppbevarer kryptovalutaen din. Mange kryptoforhandlere tilbyr en ekstra trygg lagringsmetode for dine kryptovaluta.

For eksempel så tilbyr Coinbase noe som kalles for “Coinbase Vault” til alle sine kunder, dette er en ekstra trygg måte å lagre midlene dine over lengre tid. Om du skulle være så uheldig at kontoen din blir hacket og uønskede personer prøver å ta ut dine midler, er det lagt inn ett tidsforskyvet uttak på 48 timer slik at du når som helst kan gå inn å kansellere uttaket og få ordnet opp.

På Binance har de noe som heter “Trust Wallet” og dette er en lommebok hvor du kan også oppbevare dine midler ekstra trygt og sikkert. EthereumNorge har skrevet en lengre artikkel på hvordan du oppbevarer kryptovaluta trygt som du bør lese om du er ny innenfor investering i kryptovaluta. Kryptovaluta vil alltid være ett attraktiv mål for hackere, så vi anbefaler at du gjør alt du kan for å oppbevare dine Ethereum så trygt som mulig.

Kjøp Ethereum med hurtig handel

Mange kryptoforhandlere lar deg faktisk handle Ethereum umiddelbart med VISA og Mastercard, mens noen forhandlere tilbyr kun innskudd gjort via bankoverføring som igjen gjør at innskuddet gjerne tar 1-2 virkedager før pengene er tilgjengelig på konto for å kunne kjøpe Ethereum.

Kjøp Ethereum med avansert handel

Avansert handel som altså er kjøp og salg av Ethereum direkte på kryptobørsen hos kryptoforhandleren er ofte den billigste metoden å få kjøpt Ethereum og andre typer kryptovaluta på. Når du handler direkte på kryptobørsen slipper du å betaler diverse gebyrer og du betaler ikke noe i spredning. Her legger du inn det nøyaktige beløpet du ønsker å kjøpe og selge din Ethereum for, slik unngår du å betale ett par gebyrer og du får akkurat den prisen du selv ønsker å kjøpe og selge for.

Det er ofte en liten kurtasje når du handler Ethereum og andre kryptovaluta på en kryptobørs. For eksempel så betaler du ingenting i gebyr når du gjør innskudd på Firi, men du betaler 0.5% i kurtasje hver gang du gjør ett kjøp eller salg av kryptovaluta når du handler med avansert handel direkte på kryptobørsen til Firi. Ikke alle kryptoforhandlere lar deg handle direkte på kryptobørsen, og da betaler du som regel spredningen i gebyr. Coinbase (Pro), Firi, og Binance gir deg tilgang til kryptobørsen, mens på eToro må du betale for spredningen når du investerer.

Lær mer om Ethereum

Alt du trenger å vite om Ethereum

Finn ut alt du trenger å vite om Ethereum før du begynner å investere i verdens nest største kryptovaluta. Få full oversikt over alt som har med Ethereum å gjøre. Den perfekte siden for deg som en intressert i Ethereum.

Ethereum 2.0

Lanseringen av Ethereum 2.0 startet 1.Desember 2020, og kommer i 4 forskjellige faser. Fase 0 (Beacon Chain) er allerede live, mens de 3 siste fasene er ventet å komme ila de neste årene. Les alt om du trenger å vite om Ethereum 2.0

Staking av Ethereum

Om du har nøyaktig 32 Ethereum kan du stake Ethereum direkte selv, om ikke kan du stake hos diverse kryptoforhandlere gjennom såkalte “staking pools”. Dette er en glimrende måte å kunne investere og stake mindre beløper Ethereum. Les om staking av Ethereum.

Hva er Ethereum?

Hva er egentlig Ethereum og DeFi? Finn ut hva Ethereum egentlig er og hva det faktisk kan brukes til. Ethereum er ledende innenfor desentraliserende finans. Les alt om hvordan Ethereum sin blokkjede fungerer og hva Ethereum kan brukes til rundt om i verden.

Annonse

Du må være 18 år for å opprette konto på Firi, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

Hvordan kjøpe Ethereum FAQ

De mest vanlige spørsmålene om hvordan du kjøper Ethereum

Du kan få kjøpt Ethereum hos alle kryptoforhandlere som tilbyr kjøp og salg av kryptovaluta. EthereumNorge har laget en anmeldelse av alle de beste kryptoforhandlerne du kan benytte deg av fra Norge når du skal kjøpe Ethereum som du kan sjekke ut.

Ja, det er trygt å handle Ethereum så lenge kryptoforhandleren du kjøper hos er sikker. Du bør også være obs på at kryptovaluta er ett volatile marked og at du aldri bør investere for mer enn du har råd til å tape.

Den beste plassen å kjøpe Ethereum fra Norge er på Firi. På Firi kan du kjøpe Ethereum for norske kroner direkte på kryptobørsen. I tillegg har de handelsbonus på gebyrene du betaler og du mottar faktisk gratis Bitcoin når du oppretter konto. Les EthereumNorge sin komplette Firi anmeldelse.

Sånn som det ser ut nå kan Etherum vise seg og være en bra investering i 2021, men husk at kryptovaluta er ett utrolig volatile marked og prisene endrer seg raskt. Aldri invester for mer enn du har råd til å tape.

  1. Først må du finne deg en trygg og sikker kryptoforhandler som tilbyr kjøp og salg av Ethereum.
  2. Så må du opprette deg en bruker og verifisere kontoen din.
  3. Når du har har satt opp en bruker gjenstår det bare å sette inn penger for å kjøpe Ethereum eller du kan kjøpe Ethereum direkte fra VISA kortet.

Husk at Ethereum og kryptovaluta har vært ett veldig volatile marked der prisene har endret seg raskt. Aldri invester for mer enn du har råd til å tape.

Fremtiden til Ethereum er ganske så spennende. Ethereum har akkurat startet med lanseringen av Ethereum 2.0 som kommer i 4 forskjellige faser. Fase 0 (Beacon Chain) ble lansert 1. Desember 2020. Ethereum har hatt en utrolig vekst i 2020 og hittil i 2021, men husk at kryptomarkedet er utrolig volatile og prisene endrer seg raskt.