Hvordan starte med kjøp og salg av Bitcoin (BTC)

Vi har tidligere skrevet om alt du trenger å vite om Bitcoin før du begynner å investere i kryptovaluta.

EthereumNorge anbefaler MiraiEx & Coinbase for kjøp og salg av Bitcoin for nye norske kunder.

MiraiEx

MiraiEx sin logo

MiraiEx er Norges første kryptoforhandler som gir deg tilgang til kryptobørsen, i tillegg er de registrert hos Finanstilsynet så her kan du føle deg helt trygg når du handler dine første Bitcoin fra Norge. Faktisk kan du handle Bitcoin med norske kroner på MiraiEx og det er flere kryptobonuser tilgjengelig. Dette er virkelig en god kryptoforhandler som tilbyr en utrolig brukervennlig plattform. Les EthereumNorge sin MiraiEx anmeldelse ved å trykke på boksen under.

Coinbase

coinbase sin logo

Coinbase er også en ypperlig plass å kjøpe dine første Bitcoin på da du faktisk kan handle Bitcoin umiddelbart med betaling av VISA kort. Coinbase tilbyr sammen med MiraiEx de to mest brukervennlige plattformene for nybegynnere i Bitcoin investering. I tillegg tar Coinbase vare på de mer erfarne brukerne med Coinbase Pro som gir deg full tilgang til kryptobørsen. EthereumNorge har laget en komplett anmeldelse av Coinbase som du kan lese ved å trykk på boksen nedenfor.

Fire enkle steg for å kjøpe dine første Bitcoin

1. Kryptoforhandler

Først må du velge deg en kryptoforhandler som passer dine preferanser. Vi har skrevet anmeldelser av alle de beste kryptoforhandlerne personer fra Norge kan benytte seg av. Sjekk ut alle våre kryptoforhandler anmeldelser.

2. Registrer & Verifiser deg

Nå som du har funnet en kryptoforhandler må du registrere og verifisere personlia din hos denne kryptoforhandleren. Ofte er verifisering gjort gjennom BankID, e-post, telefon eller førerkort/ID scanning.

3. Sett inn penger

Nå som du har opprettet en bruker hos en kryptoforhandler har du nå tilgang til din egen digitale lommebok. Enten kan du sette inn penger på din digitale lommebok eller du kan kjøpe kryptovaluta direkte fra VISA.

4. Kjøp dine første Bitcoin

Etter du har satt inn penger på din digitale lommebok eller lagt inn en annen betalingsmetode er du nå klar for å kjøpe dine første Bitcoin.

Kryptoforhandlere som tilbyr kjøp og salg av Bitcoin

Når det kommer til kjøp og salg av Bitcoin er dette en kryptovaluta alle de store krypto forhandlerene har tilgjengelig. Alle krypto forhandlere som vi i EthereumNorge har brukt og skrevet lengre anmeldelser av har Bitcoin tilgjengelig for kjøp og salg. Vi har konkludert med at de tre beste krypto forhandlere for nye kunder fra Norge er MiraiEx, Coinbase og eToro.

Annonse

MiraiEx sin logo

MiraiEx er registrert hos Finanstilsynet og er en trygg plass å investere i Ethereum og andre typer kryptovaluta fra Norge.

På MiraiEx kan du handle Ethereum, Cardano, Litecoin, XRP, DAI, og Bitcoin. Dette er Norges første kryptoforhandler som lar deg handle kryptovaluta på kryptobørs for norske kroner.

MiraiEx

Rangering
5/5

Du mottar gratis Bitcoin i velkomstbonus på MiraiEx etter en enkel registrering med Vipps og du har verifisert kontoen din med BankID. For å opprette en bruker på MiraiEx trykker du bare på knappen under, og ønsker du å vite mer om MiraiEx før du eventuelt registrerer deg, anbefaler vi å lese vår komplette MiraiEx anmeldelse først.

Du må være 18 år for å opprette konto på MiraiEx, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

Annonse
NBX Transparent Logo

NBX er en norsk kryptoforhandler som er registrert hos Finanstilsynet i Norge, Norwegian Block Exchange er startet opp av Bjørn Kjos og har ett tett samarbeid med Norwegian Air Shuttle og Bank Norwegian.

Om du benytter deg av en verve-lenke når du registrerer deg som kunde hos NBX vil du motta 50 NOK i gratis Bitcoin når du har fullført verifiseringen. Denne bonusen er kun tilgjengelig om du registrer deg via en verve-lenke.

NBX

Rangering
5/5

Foreløpig kan du kun handle de største kryptovalutaene på NBX, så om du er ute etter å kun investere i Ethereum, Cardano eller Bitcoin er NBX en god og trygg kryptoforhandler for personer i Norge som er helt ny innenfor kryptoinvestering. NBX tilbyr en utrolig brukervennlig plattform der du kan handle Ethereum og Bitcoin direkte på kryptobørsen eller du kan benytte deg av hurtig-handel som også er tilgjengelig.

Du må være 18 år for å opprette konto på NBX, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

Annonse

coinbase sin logo

Coinbase er en av verdens største kryptoforhandlere og med en så brukervennlig plattform er det lett å forstå hvorfor, med over 43 millioner verifiserte brukere i mer enn 100 forskjellige land.

Coinbase tilbyr ett form for bonus system som de kaller “Coinbase Earn”, og det gir deg gratis kryptovaluta mens du lærer om de forskjellige kryptovalutaene!

Coinbase

Rangering
5/5

Coinbase har kanskje den mest brukervennlige siden for nybegynnere innenfor investering i kryptovaluta. Her er alt utrolig oversiktlig og du får kjøpt kryptovaluta øyeblikkelig med få enkle trykk. Coinbase tilbyr kjøp av Ethereum og 98 andre kryptovaluta. Gå rett til Coinbase registrering eller les vår komplette anmeldelse.

Du må være 18 år for å opprette konto på Coinbase, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

Annonse

eToro sin logo

eToro har det største utvalget av investeringsmuligheter av alle forhandlerne vi har anmeldt, denne siden er perfekt for deg som ønsker å investere i mye forskjellig på en og samme portefølje.

På eToro kan du investere i Ethereum og 29 andre typer kryptovaluta, i tillegg til råvarer, aksjer, fond, indekser og valuta.

eToro

Rangering
5/5

eToro ble lansert i Januar, 2007 og har siden den gang fått over 17 millioner verifiserte brukere fra mer enn 100 forskjellige land. Dette er en strengt regulert forhandler du kan føle deg helt trygg på når du handler fra Norge. Les alt du trenger å vite om eToro og den utrolig populære funksjonen SocialTrading som har gjort eToro så velkjent over hele verden i vår komplette anmeldelse av eToro.

CFD-er er komplekse aktiva og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 75% av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko. Du må være 18 år for å opprette konto på eToro, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning. Annonse/Reklame

Alle de tre overnevnte kryptoforhandlerne MiraiEx, Coinbase og eToro passer perfekt for nye norske personer som ønsker å begynne investere i Bitcoin og andre kryptovaluta. MiraiEx er perfekt om du er helt ny innenfor kryptovaluta og gjerne ønsker begynne å investere litt mindre beløper i Bitcoin, ETH, LTC og RXP. Coinbase har mye flere kryptovaluta tilgjengelig enn MiraiEx som du kan kjøpe og selge, men faktisk har Coinbase en like brukervennlig plattform som det MiraiEx har.

Sist nevnte eToro har utrolig lave avgifter og har lenge vært omtalt som pioneren innenfor “CopyTrading”. Copy Trading betyr at du kan automatisk kopiere andre suksessfulle tradere uten å måtte betale noe ekstra kostnader. Sjekk ut våre anmeldelser av kryptoforhandlere for å finne den som passer deg best for å begynne og kjøpe dine første Bitcoin.

Om Bitcoin

Er det trygt å handle Bitcoin?

Var Bitcoin den første kryptovalutaen?

Kommer Bitcoin til å stige i fremtiden?

Er det lurt å investere i Bitcoin?

Hva er Bitcoin mining? (gruvedrift)

Proof-of-Work (PoW)

Proof-of-Stake (PoS)

MiraiEx endrer navn til Firi

MiraiEx skifter navn til Firi

Den største norske kryptoforhandleren MiraiEx går nå inn i en helt ny æra og med det skal de skifte navn fra MiraiEx til Firi. Dette er en overgang som vil skje sakte men sikkert i nærmeste fremtid. Les alt du trenger å vite om navneendringen fra MiraiEx til Firi. MiraiEx har hatt en enorm vekst

Les Mer »
Ethereum mynt i skyene

Ethereum satt enda en ny ATH og passerte Visa i markedsverdi

Ethereum har hatt en voldsom vekst hittil i 2021 og den bare fortsetter å sette nye rekorder, tidlig onsdags morgen satt den enda en ny all-time-high på utrolige $4,371 som tilsvarer 36.151kr i NOK!  Ikke bare satt Ethereum en ny all-time-high, men den passerte også $500 milliarder dollar i markedsverdi. Til sammenligning passerte Bitcoin $500

Les Mer »
Ethereum Coins

Ethereum med ny all-time-high onsdag 28. April 2021

Ethereum gikk inn året 2021 med en kurs på 6300kr og har siden januar bare sakte men sikkert økt. Den satt en ny all-time-high på 22,604.87 kr! 28.April kl.14:22. Ethereum brenner noen mynter med den nye oppdateringen som kommer nå i juli og dette kan være en av faktorene til at prisen på Ethereum stiger

Les Mer »
Fire forskjellige typer kryptomynter

Endelig kan du trygt kjøpe verdens nest største kryptovaluta Ethereum hos norske kryptoforhandlere

Endelig kan du handle kryptovaluta hos norske kryptoforhandlere som gir deg direkte tilgang til kryptobørsen. Her kan du handle Ethereum, Ripple sin XRP, Litecoin, Bitcoin og DAI for norske kroner. Den største norske kryptoforhandleren har som visjon å gjøre det like lett å investere i kryptovaluta som det er i aksjer. Flere og flere norske

Les Mer »

Bitcoin FAQ

De mest vanlige spørsmålene om hvordan du kjøper Bitcoin

Alle kryptoforhandlere som tilbyr kjøp og salg av kryptovaluta har Bitcoin tilgjengelig for kjøp. Det finnes mange trygge og sikre kryptoforhandlere du kan benytte deg av i Norge. Se liste over alle de beste kryptoforhandlerne i Norge for kjøp og salg av Bitcoin.

Ja, det er helt trygt å handle Bitcoin i Norge så lenge du kjøper hos en sikker kryptoforhandler. Husk at Bitcoin har historisk sett vært utrolig volatile og endrer seg utrolig raskt i pris, så aldri invester mer enn du har råd til å tape.

  1. Når du skal kjøpe Bitcoin i Norge må du først finne deg en trygg kryptoforhandler.
  2. Etter du har funnet en kryptoforhandler som passer dine preferanser så må du opprette en bruker og verifisere denne.
  3. Til slutt når du har fått verifisert brukeren din er det bare å sette inn ønsket beløp og kjøpe dine første Bitcoin. 

Bitcoin er en ekstrem volatile kryptovaluta som historisk sett har variert veldig i pris. Du bør aldri investere mer enn du har råd til å tape i Bitcoin.

Bitcoin var den første kryptovalutaen som kom og det er uten tvil den mest populære. Du finner ikke en eneste kryptoforhandler som ikke tilbyr kjøp og salg av Bitcoin. Alle seriøse  kryptoforhandlere har Bitcoin tilgjengelig for kjøp og salg.

Ja, du får faktisk 40kr i Bitcoin helt gratis når du oppretter og verifiserer en ny bruker på MiraiEx. Du kan faktisk motta mange kryptobonuser her. EthereumNorge har skrevet en komplett anmeldelse av den norske kryptoforhandleren MiraiEx som vi anbefaler deg å lese.