Disclaimer & affiliatepolicy

På EthereumNorge vil du finne mange affiliate linker ut til diverse kryptoforhandlere både i anmeldelser og nyhetsartikler. Dette er den eneste måten EthereumNorge tjener penger på og lenkene vil være godt merket både i artikler og anmeldelser.

Disclaimer

Seriøse anmeldelser

EthereumNorge har over lang tid prøvd ut alle kryptoforhandlerne som du finner på hjemmesiden vår. Vi vil aldri anbefale ett produkt til våre lesere som vi ikke har prøvd ut over lengre tid som vi kan finne nyttig for våre lesere.

Ikke oppfordring til investering

EthereumNorge oppfordrer ikke til kjøp av kryptovaluta, men ønsker rett og slett å informere det norske folk om Ethereum og lage mest mulig informative anmeldelser av kryptoforhandlere personer fra Norge kan benytte seg av.

Lenker til andre nettsider

Nettstedet vårt inneholder en del lenker til andre nettsteder som ikke eies eller kontrolleres av EthereumNorge. Vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlige for personvern praksisen til slike andre nettsteder eller tredjeparter.

Hva er egentlig ett affiliate program?

Helt siden oppstarten av internett har affiliate programmer eksistert og det kan enkelt forklares som ett “verve program”. Når du har inngått en affiliate avtale med ett selskap som tilbyr ett affiliate program får du affiliatelenker som du kan kan markedsføre på din nettside. Dette betyr at du du gjerne mottar en form for provisjon/belønning om noen velger å trykke på affiliatelenken du markedsfører.

Denne provisjon/belønningen varier fra hvilket produkter som markedsføres, men om vi tar kryptoforhandlere som ett eksempel blir dette ofte belønnet i en liten engangssum eller provisjon på salg og kjøp av kryptovaluta som kunden utfører. 

Hvilken affiliate avtaler har EthereumNorge?

Nesten alle nettsider benytter seg av en eller flere former av affiliate avtaler og her på EthereumNorge ønsker vi å informere våre lese om alle affiliate programmer vi benytter oss av. Du kan også føle deg helt trygg på at anmeldelsene vi har gjort av kryptoforhandlerne ikke bare er for å konvertere kunder, men faktisk å kunne gi potensielle nye kunder all informasjon om kryptoforhandlerne.

EthereumNorge benytter seg bare av affiliate avtaler med kryptoforhandlerne vi har anmeldt. Det vil si at om du velger å registrere deg via en affiliate lenke på nettsiden vår vil vi motta enten en engangssum eller provisjon på kjøp og salg. Dette er en sum som ikke rammer deg som kunde i det hele tatt. Du betaler aldri mer om du oppretter en bruker via en affiliate lenke. Alle affiliate lenker på EthereumNorge vil være tydelig merket som annonse/reklame.

Hva sier markedsføringsloven om affiliate?

Affiliate programmer er ikke i konflikt med norsk markedsføringsloven. Kravene til den som driver affiliate er de samme som når virksomheten som driver affiliate programmet annonserer på egenhånd. Det vil blant annet si at det skal fremkomme tydelig av annonser og innholdsmarkedsføring at dette er sponset innhold, og hvem som er annonsør. På denne måten skal du kunne vite om det du leser er rendyrket redaksjonelt innhold eller en blanding av redaksjonelt innhold og innholdsmarkedsføring.

Vi minner på at affiliatelenker alltid vil være godt merket både i anmeldelser og artikler.

Er det noe ulemper eller fordeler ved å bruke en affiliate lenke?

Nei, absolutt ikke. Alle selskaper fastsetter marginer for sine produkter, det vil si hvor mye de ønsker å tjene per salg. Dersom selskapet har et affiliate program vil de ikke øke prisen for kunden. I praksis har det derfor ikke noe å si for deg, utover at det registreres at du har kjøpt gjennom en affiliatelenke. Dette gjøres for å beregne provisjonen.

Det kjøpsrettslige forholdet vil fortsatt være mellom deg og kjøper, og det påvirker ikke dine rettigheter eller plikter at du kjøper noe gjennom en affiliatelenke

Kontakt oss

Ikke nøl med å ta kontakt med EthereumNorge om du har noen spørsmål.