MiraiEx endrer navn til Firi

MiraiEx skifter navn til Firi

Den største norske kryptoforhandleren MiraiEx går nå inn i en helt ny æra og med det skal de skifte navn fra MiraiEx til Firi. Dette er en overgang som vil skje sakte men sikkert i nærmeste fremtid. Les alt du trenger å vite om navneendringen fra MiraiEx til Firi.

MiraiEx har hatt en enorm vekst i Norge de siste 10 månedene og har økt kundemassen fra 8.000 til 103.000 kunder, og nordmenn handler kryptovaluta som aldri før. Helt tilbake siden oppstarten i 2017 har det blitt handlet for godt over 5 milliarder kroner på den norske kryptobørsen. 

MiraiEx har ambisjoner om å nå 500.000 kunder i Skandinavia innen utgangen av 2022 og ønsker dermed nå å utvide til Sverige og Danmark. Nå som de ønsker å utvide til våre naboland skifter de altså navn fra MiraiEx til Firi.

MiraiEx endrer nå navn til Firi

MiraiEx som nå fremover vil gå over til Firi ønsker å gi deg litt tid til å bli kjent med Firi før du må si helt farvel til MiraiEx, noe som gjør at nettsiden og appen til MiraiEx vil gradvis endres i den kommende tiden fremover.

Firi er ett gammelt ord, som er norrønt for fyrtårn. Ordet fri er jo også noe som folk gjerne assosierer med desentralisert kryptovaluta så vi i EthereumNorge liker virkelig det nye navnet Firi.

Hva betyr navnendringen fra MiraiEx til Firi for deg som kunde

Navneendringen fra MiraiEx til Firi vil ikke påvirke deg som allerede er kunde. Firi vil få ett helt nytt utseende, og selvfølgelig vil logoen også da bli oppdatert. De går da fra MiraiEx sin gamle logo som var ett blått fjell til symbolet (F) som er plassert inni en skrå parentes slik det kan også gi assosiasjoner til evighetssymbolet.

På bildet under kan du se den nye logoen til Firi som vi i EthereumNorge syntes er en stilfull og tøff logo;

Firi sin nye logo
Firi sin logo

Symbolet (F), som er inspirasjon til Firi sin nye logo er kanskje også ett symbol du har sett tidligere, da dette er florinens symbol. Dette er ett symbol som er brukt på utallige valutaer gjennom århundrer.

Som nevnt over vil utseende og endringene på nettsiden/appen skje gradvis slik at du som allerede er kunde og har brukt MiraiEx over lengre tid skal få god til til å bli kjent med Firi før du må ta helt farvel med gamle MiraiEx sitt utseende.

Hvorfor velger MiraiEx å skifte navn til Firi?

Mirai betyr “fremtid” på japansk og er allerede ett mye brukt navn, og det nye navnet Firi er ett navn som (nåværende MiraiEx) kan ta fullt eierskap til. Firi er ett navn som er enkelt og gir mening, dette er også ett navn som de føler speiler verdiene og ambisjonene til selskapet.

Dette sier selv MiraiEx om hvorfor de ønsker å skifte navn fra MiraiEx til Firi;

Selv om MiraiEx var et godt navn, så føler vi at det ikke lenger representerer alt vi ønsker å være. Vi har vokst og utviklet oss, og vi trenger et navn som representerer våre verdier: trygt, enkelt, engasjerende, og ikke minst – norsk. Firi betyr nemlig fyrtårn på norrønt, og vi valgte dette navnet akkurat fordi vi ønsker å være et ledende lys i en komplisert kryptoverden. Vi liker vårt nye navn skikkelig godt, og håper at du også vil gjøre det.

BLNO blir nå Firi-ligaen

Den øverste ligaen for både menn og damer i norsk basketball skifter nå navn fra BLNO til Firi-ligaen for sesongen 2021-2022. I tillegg har Firi også opsjon på forlengelse av avtalen ut 2023/24-sesongen.

Alle kampene i Firi-ligaen vil bli sendt direkte på TV 2 og det er oppstart i slutten av september. Generalsjefen og sportssjefen i Norges Basketballforbund er strålende fornøyd med den nye samarbeidsavtalen med Firi og håper nå at norsk basketball kan få seg ett skikkelig løft.

Firi-ligaen kan du se på direkte på TV2 fra september

Firi sier selv følgende om det nye samarbeidet;

“– I dag skriver Firi historie sammen med Norges Basketballforbund. Vi er stolte over å være den første sponsoren med navnerettigheter for de norske toppseriene, og vi gleder oss til å støtte norsk basketball og ta del i den videre utviklingen, sier driftsdirektør Marius Blaker Høgevold i Firi.”

MiraiEx/Firi anmeldelse

Vi i EthereumNorge har allerede skrevet en lengre anmeldelse av MiraiEx og vil oppdatere denne til en komplett Firi anmeldelse. Først må vi prøve ut den oppdaterte plattformen til Firi og så vil vi skrive en grundig anmeldelse av denne. Du kan lese vår Firi anmeldelse og den vil bli oppdatert etter hvert. 

Det vil som nevnt over komme en komplett anmeldelse av den nye plattformen som Firi vil komme med. Endringer på nettsiden og appen vil skje gradvis i den kommende tiden, og vi ønsker å teste ut alle de nye endringene over en periode først.

Annonse

Du må være 18 år for å opprette konto på Firi, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

Leave a Reply

%d