Ethereum mynt i skyene

Ethereum satt enda en ny ATH og passerte Visa i markedsverdi

Ethereum har hatt en voldsom vekst hittil i 2021 og den bare fortsetter å sette nye rekorder, tidlig onsdags morgen satt den enda en ny all-time-high på utrolige $4,371 som tilsvarer 36.151kr i NOK! 

Ikke bare satt Ethereum en ny all-time-high, men den passerte også $500 milliarder dollar i markedsverdi. Til sammenligning passerte Bitcoin $500 milliarder dollar i Desember 2020, og økte så til $1 trillion dollar i markedsverdi nå i Februar 2021.

Ethereum har nå høyere markedsverdi enn Visa og JPMorgan

Ethereum sin markedsverdi var så høyt som $505 milliarder dollar før den trakk seg litt tilbake. Mange forventer at markedsverdien til Ethereum vil fortsette å øke i tiden fremover, men dette er helt umulig å fastslå selv om ting ser veldig lovende ut for verdens nest største kryptovaluta i skrivende stund.

Det at verdens nest største kryptovaluta nå har passert over $500 milliarder dollar i markedsverdi er en meget imponerende milepæl å oppnå for Ethereum. Til sammenligning har Visa en markedsverdi på $496 milliarder dollar og JPMorgan har en markedsverdi på $480 milliarder.

Dette forteller oss litt om hvor ettertraktet Ethereum er om dagen og hvor mye markedet faktisk er villig til å betale for Ethereum.

Kjøp Ethereum på Firi og Binance

Det er nå fullt mulig å handle Ethereum i Norge for norske kroner hos en norsk kryptoforhandler som heter Firi. Dette er en trygg og sikker kryptoforhandler med kontorer i Oslo som er registrert hos Finanstilsynet. Vi har skrevet en lengre anmeldelse av Firi som vi anbefaler å lese før du eventuelt oppretter en bruker.

Om du har litt grunnleggende investerings kunnskaper fra tidligere og ønsker en kryptoforhandler som tilbyr ett større utvalg av kryptovaluta er Binance plassen for deg. Vi i EthereumNorge har også skrevet en lengre anmeldelse av Binance som du kan lese.

Annonse

Du må være 18 år for å opprette konto på Firi, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

Vi i EthereumNorge har laget en guide på hvordan du investerer i Ethereum som du kan sjekke ut om du har liten eller ingen erfaring med kjøp og salg av kryptovaluta fra før. 

Leave a Reply

%d