Ethereum med ny all time high

Ethereum med enda en ny all-time-high tidlig søndags morgen 9.05.2021

Ethereum satt enda en ny all-time-high kl.09:00 søndags morgen på hele 32742.90kr ($3.982,77) etter en ellevill uke for Ethereum med en økning på 30%! Ikke bare har Ethereum økt voldsomt siste uken, men Ethereum Classic har fulgt storebror sitt mønster og økt med hele 162% siste uken, med en en ny solid all-time-high på 1453.25kr.

Ethereum er veldig i vinden om dagen og mange føler dette bare er starten på ett helt utrolig år for Ethereum. Mange har spådd at den kanskje kan nå så høyt som 8000 dollar allerede nå i Juni/Juli, men vi minner på at dette bare er spekulasjoner og at det er helt umulig å spå fremtiden til hver enkel kryptovaluta.

Er det lurt å kjøpe Ethereum nå eller bør jeg vente?

Vi i EthereumNorge anbefaler at du alltid setter deg godt inn i all kryptovaluta du vurderer å kjøpte før du faktisk utfører handelen slik du vet hva du investerer i og hva risiko det innebærer. Når det kommer til Ethereum ser fremtiden veldig lys ut for verdens nest største kryptovaluta som har utkonkurrert Bitcoin siste ukene.

Det innebærer alltid en større risiko å handle kryptovaluta når den ligger helt oppunder en all-time-high, men igjen så er det helt umulig å spå om det kommer å fortsette eller om trenden vil snu. Dette er en risiko du selv bør vurdere og være innforstått med før du handler kryptovaluta.

Ofte kan det være lurt å vente på en liten korreksjon når en kryptovaluta er veldig i vinden og er nesten på all-time-high, men igjen har folk ventet på en større korreksjon på Ethereum siden 1300 dollar så det er umulig å si om og når denne eventuelle korreksjonen kommer.

Kjøp Ethereum for norske kroner på Firi

Firi er en norsk kryptoforhandler som gir deg tilgang til kryptobørs der du kan handle de største kryptovalutaene for norske kroner. På Firi kan du føle deg helt trygg når du handler kryptovaluta, med lisens fra Finanstilsynet og sikkerheten intakt kan du helt trygt registrere deg på Firi.

Annonse

Du må være 18 år for å opprette konto på Firi, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

Leave a Reply

%d bloggers like this: