Ethereum Coins

Ethereum med ny all-time-high onsdag 28. April 2021

Ethereum gikk inn året 2021 med en kurs på 6300kr og har siden januar bare sakte men sikkert økt. Den satt en ny all-time-high på 22,604.87 kr! 28.April kl.14:22. Ethereum brenner noen mynter med den nye oppdateringen som kommer nå i juli og dette kan være en av faktorene til at prisen på Ethereum stiger voldsomt om dagen.

Ethereum er opp 20% over de 3 siste dagene og er faktisk opp nesten 4 ganger verdien så langt i 2021. Det har vært en helt utrolig fremgang hittil i år for Ethereum og med oppdateringen “EIP 1559” beveger Ethereum seg enda mer over mot å bli full PoS etter å tidligere ha vært en kombinasjon av Pos og PoW.

Vi i EthereumNorge håper at vi kan skrive mange nye artikler om nye all-time-highs for Ethereum i fremtiden, men husk at kryptomarkedet er utrolig volatile og kan snu raskt. Det er helt umulig å si hva fremtiden har og bringe for Ethereum. 

Kommer Ethereum til å fortsette å stige i pris?

Slik det har sett ut med over de siste månedene og med stadig vekk nye store investorer som investerer i Ethereum så er det meget mulig Ethereum kan øke i pris fremover. Ethereum lar investorene stake Ethereum over lengre tid som gjør det at kryptovalutaen kan gjerne holde seg litt mer stabil i pris i forhold til for eksempel Bitcoin som er basert fullt ut på PoW.

Om du velger å stake Ethereum du kan kjøpt låser du da kryptovalutaen din frem til Ethereum 2.0 er ferdig lansert. Dette kan ta flere år før er ferdig og investorer kan ta ut gevinst, noe som igjen forhåpentligvis bidrar til mindre volatilitet i Ethereum fremover.

Vi i EthereumNorge har skrevet en lengre artikkel om Ethereum 2.0 og hvordan du staker Ethereum som vi anbefaler å lese om du er interessert i staking av Ethereum.

Kjøp Ethereum for norske kroner enkelt på Firi

Firi er en norsk kryptoforhandler som lar deg enkelt handle Ethereum og andre kryptovaluta for norske kroner. Med lisens fra Finanstilsynet kan du føle deg helt trygg når du oppretter konto på Firi, les vår komplette Firi anmeldelse for å gjøre deg kjent med kryptoforhandleren før du eventuelt oppretter en konto.

Annonse

Du må være 18 år for å opprette konto på Firi, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

Leave a Reply

%d