Fire forskjellige typer kryptomynter

Endelig kan du trygt kjøpe verdens nest største kryptovaluta Ethereum hos norske kryptoforhandlere

Endelig kan du handle kryptovaluta hos norske kryptoforhandlere som gir deg direkte tilgang til kryptobørsen. Her kan du handle Ethereum, Ripple sin XRP, Litecoin, Bitcoin og DAI for norske kroner. Den største norske kryptoforhandleren har som visjon å gjøre det like lett å investere i kryptovaluta som det er i aksjer. Flere og flere norske forhandlere tilbyr nå kjøp og salg av verdens nest største kryptovaluta Ethereum.

MiraiEx er uten tvil den største norske kryptoforhandleren per dags dato, men Norwegian har nå også lansert sin egen kryptobørs NBX der du også kan handle Ethereum og Bitcoin for norske kroner. Kryptovaluta har virkelig meldt sitt inntog i verden de siste årene og Norge er ingen unntak.

Nå kan du endelig kjøpe Ethereum direkte for norske kroner

Både MiraiEx og NBX lar deg handle Ethereum for norske kroner. Vi i EthereumNorge har benyttet oss av begge kryptoforhandlerne over lengre tid og skrevet en anmeldelse som du kan lese for å gjøre deg bedre kjent med norske kryptoforhandlere før du oppretter en konto.

På MiraiEx får du direkte tilgang til kryptobørsen og du kan handle Ethereum for norske kroner. Dette er en utrolig brukervennlig side hvor du enkelt setter inn penger via bankoverføring slik du kan handle på kryptobørsen for NOK.

MiraiEx er den største norske kryptoforhandleren

MiraiEx har vokst seg frem til å bli Norges desidert største kryptoforhandler med en enorm økning i brukere i 2020 og hittil i 2021. Spetalen har også kjøpt seg inn i MiraiEx og de planlegger å utvide til det svenske og danske markedet snart, så fremtiden til MiraiEx ser absolutt lys ut.

Du kan føle deg helt trygg når du oppretter en bruker for å handle kryptovaluta på MiraiEx, de har sikkerheten i orden og er registrert hos Finanstilsynet.

Motta gratis kryptovaluta når du oppretter konto på MiraiEx

MiraiEx tilbyr faktisk kryptobonus til nye kunder og du kan motta opptil 200kr i gratis kryptovaluta når du registrer deg som ny kunde. Kryptobonuser slik som dette er en sjelden vare hos kryptoforhandlere. Coinbase er en av få andre som også gir ut gratis kryptovaluta til nye og eksisterende kunder faktisk.

Vi i EthereumNorge har laget en full oversikt over alle kryptobonuser som er tilgjengelig for personer fra Norge som du kan sjekke ut om du ønsker å benytte deg av kryptobonuser som er tilgjengelig.

Annonse

Du må være 18 år for å opprette konto på MiraiEx, og husk at kjøp kryptovaluta innebærer høy risiko, og at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning.

Leave a Reply

%d bloggers like this: